سلام، عروسی خواهر شوهرم هست، به شوهرم میگم یه جور پول بزار فردا خواهرت خجالت نکشه، میگه ما رسم نداریم طرف عروس پول بدیم، من پولی نمیزارم، اخه من چیکار کنم آبرومون که میره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم داشتم به این فکر میکردم بعضی عروسها نمیزارن شوهرشون طرف خواهرشون بره
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
عزیزم به مادرشوهرت بگو که پسرشه کادو نمیزاره که بعدا کاسه و کوزه سرتو نشکنن
آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨👩👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩❤️👨 عاشق قهوه م ☕
اینو که با اینکه روم هم نمیشه باید به مادر شوهرم بگه، ولی بگید چیکار کنم راضی بشه پول بزاره، اخه واق ...
بهش بگو که نمیخوام جلوی خواهرت و فامیلات ضایع بشم بگن که چقدر خسیس بودن دلشون نیومد یه کادو بدن شاید واسه تو مهم نیست ولی واسه من مهمه
بهش بگو که نمیخوام جلوی خواهرت و فامیلات ضایع بشم بگن که چقدر خسیس بودن دلشون نیومد یه کادو بدن شاید ...
گفتم، فایده نداره، میگه ما رسم نداریم، میگم حالا تو پول پیشت باشه، اگر دیگران گذاشتن بزار، نذاشتن نزار، میگه نمیزارم، حالا برای خودمون هر چی بخوایم میخره، بخوایم به دیگران جیزی بدیم لجبازی میکنه، تا حالا تو عمرم اینجور آدم ندیده بودم