2777
2789

1.برم غیر انتفاعی از پیش دبستانی شروع کنم بدون حقوق و بعد معلم بشم  چون از آزمون استخدامی ها آبی گرم نشد برام

2.دوخت و طراحی لباس انجام بدم یه دوره کلاساش شرکت کردم و طراحیمم خوبه ولی باید اصولی آموزش کلی ببینم  مثلا آموزش لباس شب و اینا..

3.یکی از لاین های آرایشگری رو آموزش ببینم مثلا رنگ یا شنیون

به دوتای اولی علاقه دارم مخصوصا اولی ولی سومی بخاطر درآمدش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولی و برو در کنارش دومی و هم یاد بگیر

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

دومی خوبه اگه استعداد داری

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
اره راست میگی اینم خوبه

منم آرایشگری برا کراتین و اینا رفتم یاد بگیرم ول اصلا دوست ندارم 

راستش از محیط کاریش خوشم نمیاد

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

وای توروخدا دومیو نرو😑 از هر کی می‌پرسی طراح لباسه، اونجوری فکر میکنیم نیست فقط با علاقه داشتن به طراحی نیست مهم خلاقیته ،بخوای لباس شب و عروس بدوزی باید چرخ صنعتی داشته باشی که حداقل پنجاه تومن هزینه میخواد