2777
2789
عنوان

بین این سه تا شغل کدومو انتخاب کنم😑

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا هستی که دوخت چادر ۸هزار تومنه؟

قمم شنیدم تهران بهتره

دختر عمم خیاط شیراز

عروس خالم شهرستان اصفهان 

چند ماه گشتیم نبود 

عروس خالم مچ می دوزه دونه ای صد تکی واس سرگرمی می دوزه 

دختر عمم گیرش نیومده

منم بیشتر ی سال گشتم

این قیمت تولیدی هاست یا کسایی که مزون دارن وخودشون خیاطی دارن؟ چون کسی که خودش خیاطی میکنه باید جوا ...

واس مزون می دونی چه قدر باید پول داشته باشی 

پول ی چرخ صنعتی فکر کنم ۱۰۰ تومنه

اتو مخصوص ۲۰ تومنه 

کی داره ابن پولو

تازه کسی به خیاط خونگی اعتماد نمی کنه چهره بچه باشه بد تر

مامان بزرگم دامن شو نداد من بدوزم داده خیاط گند زده به دامنش

به خدا من تمیز تر می دوختم

قمم شنیدم تهران بهتره دختر عمم خیاط شیراز عروس خالم شهرستان اصفهان  چند ماه گشتیم نبود  ...

آها شما تکه دوزی میکنید برای تولیدیها وبرای بیرون کار میکنید

چرا مغازه نمیزنید خیلی بهتره

والا عزیزم شهر ما نرخ اتحادیه برای امسال شلوار ۴۵۰هزار بود ،شلوار راحتی ۲۰۰هزار.

آها شما تکه دوزی میکنید برای تولیدیها وبرای بیرون کار میکنید چرا مغازه نمیزنید خیلی بهتره والا عزی ...

می دونی چه قدر پول میخواد کی داره این همه پول رو 

بعد پارچه گرونه زیاد در دسترسم نبود خوب تمرین کنم 

بعد در ثانی اعتماد به بنفس تو خیاطی ریخته 

دارم فتوشاب کار می کنم اونو همه به به چه چه می کنن منو کار نیس 

واس مزون می دونی چه قدر باید پول داشته باشی  پول ی چرخ صنعتی فکر کنم ۱۰۰ تومنه اتو مخصوص ۲۰ ت ...

من خودم چرخ صنعتی راسته دوز دارم مارک جک،حدود۱۴_۱۵تومنه ،سردوز ۳نخ صنعتی هم دارم کارم راه میافته هرچند الان خیاطی نمیکنم،

ولی میتونید چرخ های دست دوم تمیز پیدا کنید یا اتو هم جنسای استوک وکارکرد تمیزی پیدا میشه.

قرار نیست اول کار همه چی تازه باشه میتونید از یه مغازه کوچیک شروع کنید اول هم بیشتر تعمیرات لباس ،لباس راحتی خونگی اینا قبول کنید بدوزید

اره ی قیمتا پایینی که ببینی شاخ در میاری  چادر سیاه چند هست؟ ارزون ۸۰۰ تا چند میلیون دوختش ۵ ...

والا خیاط های ارزون زیر ۴۰۰ نمیگیرن چه برسه اونایی که بسته به کارشون قیمتاشونم بالاتره

من خودم چرخ صنعتی راسته دوز دارم مارک جک،حدود۱۴_۱۵تومنه ،سردوز ۳نخ صنعتی هم دارم کارم راه میافته هرچ ...

زانومه ششصد نمی دونم چند دارم زرت زرت خراب میشه 

می گن اینا نمی کشه صنعتی باشه