2777
2789

تاپیک زدم دلداریم بدن گ ز ارش زدن ترکید!

گفتم با نامزدم دعوا کردم سر یه موضوع چرت دعوا رو انقدر کش داد من گفتم بیخیال باشه اشکال نداره با مهربونی 

گقتم حرفای تکراریت برای خودت و اف شد

منم الان از استرس. و حال بدی حالم داره بهم میخوره دو ساله که باهمیم اینم شد جوابه من💔💔

دلم میخواست با یکی حرف بزنم

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

اشتباه نوشتم من با مهربونی حرف زدم 

اون گفت حرفای تکراریت برا خودت🥲

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم حرف بزن 

سر یه چیز مسخره دعوا کردیم همشم تقصیر اون بود 

اخرم دست پیشو گرفت هر چی لایق خودش بود بار من ککرد اف شد

سر یه چیز مسخره دعوا کردیم همشم تقصیر اون بود  اخرم دست پیشو گرفت هر چی لایق خودش بود بار من ک ...

غصه نخور ایشالا درست میشه الان آیت الکرسی بخونم آروم شی آب و گلاب بخور برو بگیر بخواب 

عزیزمممم  منم وقتی با همسرم بحثم میشه به قدری ناراحت میشم ک انگار دنیا ب اخر رسیده  نگرا ...

عصابم خورد شد الهی بگم چی بشه امقدر بد حرف زدا ته دلم خالیه اصلا

نمی‌دونم چرا زندگی آدم ها با هم فرق دارن خیلی از همین و سال هام میبینم اینجوری نیستن خیلی از آدم ها ...

منم ادمه استرسیم خیلی بده

غصه نخور ایشالا درست میشه الان آیت الکرسی بخونم آروم شی آب و گلاب بخور برو بگیر بخواب 

مرسی ابجی خیلی مهربونی🥲