2777
2789
عنوان

شلختگی

177 بازدید | 16 پست
از دست خودم خسته شدم خیلی بی انگیزم یه چند روز خونها رو از بس میریزم منفجر میشه بعد خودم و مرکشم تمییز بشه تو همه چی افراطی هستم هم تو تمییزی هم تو شلختگی یه روز شام دارم چندروز ندارم دلم واسه همسرم می سوزه از خودم خسته شدم دیروز مادر شوهرم اینا اومده بودنبعد شام اضافی غذاهارو چپوندم تو یخچال برادرشوهرم در یخچالو باز کرد گفت وای چه خبره چه قدر بهم ریختس آب میخواست خودم گفتم دریخچالو باز کن خجالت کشیدم
منم الان از دست خودم دارم دیوونه میشم وسواس گرفتم پدرم داره در میاد.دلم برای شلختگیم تنگ شده

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هیچوقت برای تغییر دیر نیست میتونی از همین الان شروع کنی به تغییر کردن روی کاغذ برای خودت بنویس که دوس داری چجوری باشی و از کدوم اخلاقت بدت میاد بعد سعی کن بهشون نظم بدی
منم مثل توام دلیلش اینه که انگیزه ای برای زندگی نداریم منم خونم اونثد ریخت و پاشو که اصلن حال هیچی رو ندارم
خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من