2777
2789
عنوان

لاغری سریع

587 بازدید | 19 پست

هر بار تایپیک زدم هیچکس نیومد رژیم بگیرم منم نگرفتم الان به خودم اومدم دیدم ۱۳ روز دیگه عیده کسی پایه رژیم هست؟

من میخوام آب درمانی بگیرم یعنی از فردا روزه بگیرم افطار و سحر چای بخورم با دوتا خرما خشک یا دوتا قاشق چایخوری عسل توانم باشه تا آخر فروردین میگیرم اگر نه همین ۱۳ روز رو میگیرم وزنمم ۵۸ ولی خب تو پرم بالا نافم ۷۷ پایین نافم ۸۷ رونم ۵۰ بازوم ۳۰ یا ۳۱

اگر کسی پایس بگ اگر نه من هر روز اینجا گزارش میزارم حداقل خودم انگیزه بگیرم😔

طبق تجربه هر روز صبح دارچین خالی با اب و نبات  دم کن با نون پنیر یا خالی بخور منظم هر روز سر یک ماهه کلی لاغر میشی و از لباست میفهمی ک گشاد شده داست 

دارچین بی ضرر هم هست فقط مراقب باش قند و چربی زیاد پایین نیاد ضعف میری

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
طبق تجربه هر روز صبح دارچین خالی با اب و نبات  دم کن با نون پنیر یا خالی بخور منظم هر روز سر یک ...

دارچین خالی با آب دم کنم بخورم چی؟

به جای نبات سرگه انگبین بزنم مشکلی نداره چون نبات اذیتم میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گرفتی؟ من از فردا میخام رژیم بگیرم ولی اینو فک نکنم بتونم اینکه تا ۳۰ روز.۴۰ روز آب بخورم  چون ...

۳۰ روز ۴۰ روز خیلیهههههه

منم نمیتونم

ولی خب من تو این مدت رژیما مختلف گرفتم از فردا به خاطر پوستمم میخوام همینو بگیرم تا عید ۱۰ روز اگر پایه ای بگیریم ی جا باهم در ارتباط باشیم دو روز اول واقعا سخته ولی روز سوم به بعد اوکی میشی

۳۰ روز ۴۰ روز خیلیهههههه منم نمیتونم ولی خب من تو این مدت رژیما مختلف گرفتم از فردا به خاطر پوستمم ...

نطرت چیه یه روز در میون بگیریم؟ و اون روزی هم که نمیگیرم مثلا مثلا یه تخم مرغ آب پز بخوریم؟ 

من حتما حتما باید لاغر کنم 

هفت هفته وقت دارم بعدش یه قرار بسی مهم دارم😑 از فردا همه رژیما رو شروع میکنم 

ویتامین و این چیزا هم هرچی دارم میخورم 

بیشتر مهمه برام لاغر بشم و واقعا هم میدونم چه عوارضی داره این که تو این مدت بخوام کلی کم کنم ولی چاره چیه .بمیرم بهتر از اینه که چاق باشم 

نطرت چیه یه روز در میون بگیریم؟ و اون روزی هم که نمیگیرم مثلا مثلا یه تخم مرغ آب پز بخوریم؟ 

تاثیر نداره اونجور فقط داری بدنتو بد عادت میکنی اصولش به اینه که ی تایمی مشخص کنی و دقیق اجراش کنی 

من حتما حتما باید لاغر کنم  هفت هفته وقت دارم بعدش یه قرار بسی مهم دارم😑 از فردا همه رژیما رو ...

اتفاقن اهمیت ندی رژیم بگیری هم زود لاغر میشی هم میبینی عوارضی به وجود نیومده وقتی حساسیت به خرج بدی و از هر چی بترسی سرت میاد من ی تایمی کتو گرفتم نگران عوارضش بودم که دیدم عوارضش هم ولی آب درمانی گرفتم نه قرص خوردم نه چیزی عوارضی ندیدم و من مشکلم این بود لاغر میشدم ول میکردم میخوردم چاق میشدم دوباره میگرفتم آب درمانی لاغر میشدم ولی دوستانم که گرفتن بعدش رعایت کردن ی سریاشون حدود یک سال میشه چون بعدش رعایت کردن دیگ چاق نشدن حتی هنوزم ماهی یک بار یک هفته میگیرن به عنوان شوک 

اها گفتم چیزیم نشه نمیرم😑

نه عزیزم تو اولی نیستی ک اینو میگیری این رژیم حتی کتاب هم داره و من دوستانم خیلی هاشون گرفتن ۸۰ روز ۷۰ روز ۵۰ روز هیچیشون نشده تازه باشگاه ام میرفتن