2777
2789

No

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر گفتن جراحی بشی همون کارو بکن زودتر دایی من انجام داد رااااااحت شد بابام هررررچی از اینو اون شنید خورد بدتر شد ک بهتر نشد هیچ،  حالام چون سکته کرده نمیتونن جراحیش کنن عذاب میکشه فقط

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

وقتتو هزینتو تلف نکن همه این راهها رو رفتم 

طب سنتی هیچ درمانی براش نداره چون اون سنگ هیچوقت دفع نمیشه حتی اکه ادعا کنن دفع میشه میاد مجرای صفرا رو میگیره و موجب مرگ میشه 

صفرا ک سنگ داره ادم همش سنگینه معده درده 

از وقتی عمل کردم واقعا راحت شدم 

سنگشون چ اندازه بود؟  باباتون چیا خورد لطفا بگید مرسی

هم دارو خورد اثر نکرد

بقیه چیزای خونگیم از پوسته انار بگیر تا چیزای دیگ 

والا اندازشو یادم نیس 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)

ببینید سنگ کلیه جایی برای دفع شدن داره اما کیسه صفری نه ! اگه درد داری یعنی کیسه صفری مریضه و باید دور انداخته بشه !!

هرکی هم گفت با دمنوش و سرکه اینا خوب میشه خورد میشه و ... الکی میگه 

جون خودتو به خطر ننداز عملشم سخت نیست دو روز اول درد داری عین همه عملا بقش زندگی نرماله و بس ....

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎

شما عمل کردی؟

ن چند نفر از نزدیکانم عمل کردند اصلا جای نگرانی نیست همشونم گفتند واقعا به اون دردی که قبلش داشتیم میارزید 

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون دور نیست خیلی زوده خیلی زود 🌈🌈🌈🌈🌈                                 ❌ اگه مخالف نظر منی ریپ نزن من فقط به استارتر جواب میدم حوصله نظر شمارو ندارم برا خودت نگهدار به دردت میخوره   ❌ خواهرم و دوستم تعلیق شدن گاهی با این کاربری تاپیک میزنند گاراگاه بازی در نیار اینجا نه به دروغگو ها جایزه میدن نه به بچه زرنگ هایی مثل تو 😎