2777
2789

دوست داشتین جواب بدین 🌹🩷

من خودم آرامش میخریدم🤌🏻

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸

سوالات کنکور فرهنگیان😂

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلامتی برای خودم و خانوادم

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

زمان میخریدم...... 90000000میلیازد پول میخریدم

سلام اسم من رَستاست، رَستا یعنی رها شده، رستگار شده، خلاص شده، براتون آرزو میکنم رستا باشید و رستگار از تمام پلیدی ها، رنج ها، تاریکی ها و ظلمات و نورا باشید، سرشار از نور و عشق و زیبایی و رشد✨🌝🤍
سوالات کنکور فرهنگیان😂

ایشاالله موفق باشیییییی ایشاالله از تمام مراحل زندگیت به خصوص کنکور فرهنگیان با موفقیت پشت سر بزاری😁🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸🩷

کاربر قدیمی (سروینم)هستم🌸🩷متاهل🩷🌸یه تازه عروس که قراره خرداد ماه برم سر خونه زندگیم🩷🌸

جوانی برای پدرومادرم آرامش وسلامتی برای خودم وخانوادم عمردوباره برای عزیزفوت شده ام 😔یه عالمه لباس واسباب بازی وخوراکی برای دخترم 

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭