2777
2789
عنوان

هفته های آخر بارداری بچه میچرخه؟

433 بازدید | 30 پست

من آخر هفته سیو ششمم همه سونو ها بچم سفالیک بود سکسکه هاشم زیر شکمم حس میکردم الان چند روزه سکسکه هاش اومده سمت راست شکمم فکر کنم عرضی شده یعنی امکان داره چرخیده باشه تا آخر بارداری بر میگرده به حالت سفالیک چون من زایمانم طبیعیه 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خانوما من ۶ هفته و پنج روزمه یکم دل درد و کمر درد پریودی دارم طبیعیه؟شمام داشتین

اول بارداری دردای پریودی طبیعیه 

هفته های آخر پسرم کامل از رو شکمم قابل تشخیص بود سرش و باسنش معلوم بود کجاست خیلی میترسیدم اما پسر د ...

با این که هفته های آخرم بعضی وقتا خیلی حرکت می‌کنه جاشون آخر بارداری تنگ میشه نمیدونم حس میکنم چرخیده سرش اومده بالا

میگیره و ول میکنه.هفته دیگ چارشنبه مبخام برم تشکیل قلب به نظرت خوبه یا زوده

طبیعیه نگران نباش آره دیگه هفته هفت و هشت برای سونو قلب خوبه

با این که هفته های آخرم بعضی وقتا خیلی حرکت می‌کنه جاشون آخر بارداری تنگ میشه نمیدونم حس میکنم چرخید ...

من سزارینی بودم تا هفته ۳۸ سرش بالابودن انگار نشسته بود تو شکمم خیلی درشت به نظر می‌رسید اما انگار بیشتر کیسه آب بود که با بچه کش آمده بود وقتی دنیا آمد خیلی لاغر بود    یک بار چند ساعت به پهلو خوابیده بودم بیدار شدم تا چند ساعت بچه رفته بود اون سمت شکمم و یک طرف شکمم تخت تخت بود خدا میدونه چقدر ترسیدم

سلام عزیزم خوبی زایمان کردی؟

سلام عزیزم ممنون نه بابا جاخوش کرده دیشب رفتم نوار انقباض گرفت از شانسم من که اینقدر انقباض دارم دیشب نداشتم معاینه کرد گفت یه انگشت بازه هیچی برگشتم خونه الآنم درد مثل پریودی گاهی دارم ببینم زیاد نمیشه خیلی خسته ام بچه شیر میدی دعا کن منم دردام شروع بشه به سلامتی بچم بدنیا بیاد

سلام عزیزم ممنون نه بابا جاخوش کرده دیشب رفتم نوار انقباض گرفت از شانسم من که اینقدر انقباض دارم دیش ...

باشه عزیزم انشاالله دردهات شروع بشه راحت زایمان کنی حالا معاینه شدی دردات شروع میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
سلام عزیزم ممنون نه بابا جاخوش کرده دیشب رفتم نوار انقباض گرفت از شانسم من که اینقدر انقباض دارم دیش ...

سلام عزیزم خوبی چه کردی به سلامتی زایمان کردی؟؟

سلام نه عزیزم هنوز فردا میرم پیش دکترم ببینم چی میگه دیگه شدم سیو نه هفته و چهار روز خسته شدم استرس سلامتی بچه رو هم دارم شانس من کل این نه ماه سرما نخوردم از دیشب گلودرد گرفتم همش درحال خوردن مایعاتم یه دونه سفکسیمم خوردم دعا کن فردا گلوم خوب باشه بگه برو برای زایمان دیگه کم آوردم کوچولوت خوبه خودت خوبی

فردا طبق همه سونو هام موقع زایمانمه بیمارستان که تا درد نداشته باشی دهانه رحمت باز نباشه دو سه سانت بستری نمیکنن یک بار رفتم دیگه نرفتم دعا کن فردا همه چی خوب باشه دهانه رحمم خوب باشه برم برای زایمان همین استرس باعث شد بدنم ضعیف بشه سرما بخورم

سلام نه عزیزم هنوز فردا میرم پیش دکترم ببینم چی میگه دیگه شدم سیو نه هفته و چهار روز خسته شدم استرس ...

اخی عزیزم میفهمم سختت هست انشاالله بری و زایمان کنی آره مایعات زیاد بخور تا خوب بشی 

ماهم شکر خوبیم نی نی شکمش درد میکنه فقط