2777
2789
من خودم فسنجون اصلا نپختم طرفهای ما نمیپزن متاسفانه، میگن خیلی خاصیت داره مخصوصا اگه بادام هم بهش،اض ...

منم نصف گردو نصف بادوم اسیاب میکنم با سینه ی مرغ 

این دفعه حوصله نداشتم ولی همیشه مرع رو اول با زعفرون سرخ میکنم بعد میذارم تو خورشت

رب انار ترش هم میزنم 

جاتون خالی....عالیه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افرین به شما من بلد نیستم کباب تابه ای با مرغ اگر حوصله ت گرفت بنویس.

عزیزم من سینه مرغ و ران مرغ ب اندازه ۵۰ ۵۰ از استخوان جدا میکنم و توی میکسر به همراه یک حبه سیر میکس میکنم.بعد یه دونه پیاز رنده میکنم و بهش میزنم .نمک و زردچوبه و فلفل سیاه هم میزنم.نصف یک فلفل دلمه سبز رو هم ریز خرد میکنم و اضافه میکنم بهش.یکم ورز میدم و میذارم یکی دو ساعت توی یخچال استراحت کنه.بعد توی ماهیتابه روغن میریزم یکم و مواد رو پخش میکنم با دستم.با حرارت ملایم اجازه میدم یکم خودشو بگیره بعد بوسیله کفگیر اونارو به طول برش میزنم ک شبیه کباب بشه.بعد حین پخت هم کره آب شده و زعفرون روش میمالم ک خشک نشه و نرم بمونه.یه طرفش ک پخت و آبش کشیده شد برمیگردونم و بقیشم بپزه.❤️