2777
2789

سوالم در مورد آزمون نهاد این چه ازمونیه چطوری باید این آزمون بدم میرم داخل سایت نهاد کدوم قسمت باید برم اصن هیچی در موردش نمی‌دونم اولین بارم میخوام آزمون بدم کمکم کنیدددد🥺❤️🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اول برو توی سایت

قسمت ثبت نام اطلاعاتت رو وارد کن

همه اطلاعات باید دقیق باشه خصوصا نام دانشگاه

بعد برو قسمت دوره ها اسم استادتو سرچ کن برات میاره میتونی کلیپارو ببینی بعدش ازمون بدی...اگرم ازمون رو یک بار افتادی ۲۴ساعت بعد میتونی رایگان دوباره ازمون بدی چون زیر۲۴ساعت باید فکر کنم نه تومن پول بدی

تو سایت ثبتنام میکنی یک یا دو مبحث انتخاب میکنی بعد آزمون میدی

استادمون خودش گفت چهار درس برامون گذاشته مشکل اینجا نمی‌دونم چطوری باید این چهار درس پیدا کنم و بخونم یعنی اگه این درسا رو پیدا کردم همون لحظه که دیدم باید ازمونشو بدم 

وایییی مرسییییی عزیزممم 🥺❤️❤️

عزیزم خیلیام پول میگیرن برات دوره رو میگذرونن ولی خودت امتحان بده راحته

که از تو بر شانه ام میماند!؟ عطر نیستی که پریدن بدانی!  تو را ازمن بشویند آب میروم🖇️♥️
عزیزم اول برو توی سایت قسمت ثبت نام اطلاعاتت رو وارد کن همه اطلاعات باید دقیق باشه خصوصا نام دانشگ ...

مرسییییی قشنگمممم متوجه شده دستت درد نکنه🥺❤️ ❤️

فقط همون موقع که فیلم دیدم باید آزمون بدم یا وقت داره ؟؟

مرسییییی قشنگمممم متوجه شده دستت درد نکنه🥺❤️ ❤️ فقط همون موقع که فیلم دیدم باید آزمون بدم یا وقت د ...

عزیزدلی

بهتره همون موقه ازمون رو بدی تا چیزی یادت هست...ولی میتونی کلیپ رو ببینی و بعدا ازمون بدی