2777
2789
عنوان

بی ادبانه ترین کار بچه ای که دیدیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 488 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این تنها نیست اگه بگم از کاراش ممکنه هیچکس باور نکنه و میگن دروغ میگم 

اخ  من داداشم زن بگیره زنش همچین اخلاقی داشته باشه چنان برخوردی میکنم باهاش که دیگه یا ادب بشه دیگه همچین رفتاری نکنه یا کلا قطع رابطه کنه قبافه ش نبینم.. من بچه م از مهد یادگرفته میگه به تو چه، اینقدر دارم حرص میخورم که داره اینو میگه که نگو، بعد واقعا چطور میشه به بچه ت حرفهای بد یاد بدی و شنیدنش از زبون بچه لذت بخش باشه

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

تو مدرسه پسرم ی پسر خیلی خیلی خوشگل بود ی سر وگردن بلند تر از بچه های دیگه من خیلی دوستش داشتم  کلاس پنجم بود مادرش ی خانم مسن بود همیشه میگفت تاظهر میخوابم خیلی بی خیال بود تو خونه ماهواره داشتن ی روز ظهر رفتم دنبال پسرم تو مدرسه هیاهویی بود همه مات ومبهوت این پسره زنگ تفریح تو کلاس به همکلاسیش تجاوز کرده بود خیلی مراقب بچه هاتون باشید اگه به هر دلیلی توانایی تربیت بچه رو ندارید اون طفل معصوم ها رو نابود نکنید   تولید مثل هنر نیست 

چیکار میکنن

بالشتکای مبلا رو پرت میکنن تو سر و کله ی مردم 

گل سر خانوما رو از سرشون برمیداره میبره پرت میکنه زیر کابینتا 

میزنه محکم در گوش من محکماااا برق از سرم میپره یعنی هرچیم میگم نکن نکن بدتر میکنه 

بوگو

یه بار جلوم شلوارشو کشید پایین دختر داداشم مثل پسرا که دستشویی میکنن گفتم چیکار میکنی عمه گفت مثل طاها جیش میکنم طاها داداش زن داداشمه 

اینا چیزایی که بچش انجام میده کارا خودشو نمیگم بهتره

خدایا رحمتت رو شکر....عاشقتم
بالشتکای مبلا رو پرت میکنن تو سر و کله ی مردم  گل سر خانوما رو از سرشون برمیداره میبره پرت میک ...

خب تنبیهشون کن..نه بدنی ، تنبیهای دیگه، مثلا باهاشون قهر کن، یا چیزهایی که دوست دارن براشون نخر و..

اخ  من داداشم زن بگیره زنش همچین اخلاقی داشته باشه چنان برخوردی میکنم باهاش که دیگه یا ادب بشه ...

من باهاش رفت و امد ندارم ولی خیلی بی شخصیته تا به برادر زادم چیزی میگم میگه دیوث  یا میگه عمته اخه معلومه اینارو از کی یاد میگیره یه بار همین فسقلی به داییم که سنش زیاده گفت دهن منو وا نکن هااا میندازمت تو اشغالی مردیکه

بچه های خودم اکه ازاین حرکات وحرفا بزنن حتمن سکته میزنم.....بدترین حرف ک بهم ژدن به توچه بود به تو مریوط نیست ..یاااااتو مگه کی هستی رو بهم گفتن...چند روز باهاشون قهر میکنم ....بدترین کارم ک دیدم یکی  از  بچه های همسایه مون...دم درسر پا جیش کرد تو خیابون ..هنوز حالم  ازش بهم میخوره چندش.نذاشتم با پسر م بازی کنه....

من باهاش رفت و امد ندارم ولی خیلی بی شخصیته تا به برادر زادم چیزی میگم میگه دیوث  یا میگه عمته ...

جای تاسف داره فقط..البته داداشتم مشکل داره ببخشید چون اونم برخورد میکرد اگه خیلی بدش میومد مشخص ک اعتراضی نداره

خب تنبیهشون کن..نه بدنی ، تنبیهای دیگه، مثلا باهاشون قهر کن، یا چیزهایی که دوست دارن براشون نخر و..

اصلا فایده نداره هر راهی بگی رفتم همش بخاطر دخالت دیگرانه که بچم واقعا منو مادرش نمیدونه و اونا رو هم دیگه الان که چهار سالشه ادم حساب نمیکنه خدا بخیر کنه بزرگ شدش چی بشه 

جای تاسف داره فقط..البته داداشتم مشکل داره ببخشید چون اونم برخورد میکرد اگه خیلی بدش میومد مشخص ک اع ...

از داداشم میترسه جلو اون چیزی نمیگه چون یه بار گفت داداشم زد تو دهنش ولی چون بیشتر وقتا ماموریتع اینجوری شده