2777
2789

شاید خشن و جنگجو شه😂

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اسکار و انجل دارم غذاشو دادم ب ماهی قرمز پارسالمون خورد ولی تقریبا تا ۱۳ بیشتر دووم نیاورد نمیدونم از غذا بود یا کلا عمرش ب دنیا نبود

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
من اسکار و انجل دارم غذاشو دادم ب ماهی قرمز پارسالمون خورد ولی تقریبا تا ۱۳ بیشتر دووم نیاورد نمیدون ...

ندم بهتره یا بدم بهتره ؟🥲🤣

نمیخوام بمیرن گناه دارن 

تو ی تایپک دادم نوشته بود دوستم ب ماهی قرمزش بیسکویت مادر میداد ۵ سال عمر کرد حالا برم بیرون میخرم ولی ااان از دیشب غذا نخوردن گناه دارن دلم میسوزه 

ب همسرم گفتم فایتر بگیر بیار ماهی میخوام 🫠🤣

قشنگ کودک درونم فعال سه هفته ب عید هر چی ماهی باشه تو خونه ما یدونش هست🥺🤣

ندم بهتره یا بدم بهتره ؟🥲🤣 نمیخوام بمیرن گناه دارن  تو ی تایپک دادم نوشته بود دوستم ب ماهی ...

نمیدونم بگم بده میترسم بمیره اهت گردنمو بگیره😂😂😂بیسکوییت مادر رو نشنیده بودم خیلی خوب بود

ابجی منم ماهی قرمزاشو ۱سال و خورده ای داش هیچیم بشون نمیداد

منم فایتر خیلی دوس دارم ولی با اسکار تو ی محیط دووم نمیاره دوتاشونم قلدرن

بخدا روز نیس اسکار این انجل بدبختمو نکشه

چندبار خودشو از اکواریوم انداخت بیرون فک کنم قصد خودکشی داش ب زور نجاتش دادم و برای روی اکواریوم دری درست کردم ک نتونه بپره الان میپره سرش میخوره ب در😂😂😂خودشو میکوبه ب شیشه میترسم خونمو اب ورداره ۱۲۰لیتر اب میگیره اکواریومم ۵سانت بود خریدمش الان بالای ۱۵سانته

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
ایییی من خیلییی دوس دازم ماهییییی

منم عاشقشونم ماهیام انگار بچه هامن کلی بهشون میرسم 😍😍😍میترسم دخترم ب دنیا بیاد اکواریوممو نابود کنه