من خیلی جلو دیگران خجالت میکشم😔فکرمیکنن من اذیتش میکنم ،اصلا بامن باشه که لجبازترینه،باز با دیگران بهتره،چیکارکنم از الان خستم کرده هنوز3ساش تموم نشده،نگرانشم بزرگ شه چی میشه
بچه ها کلا تو این سن خیلی لجبازی میکنن،دختر منم خیلی جیغ میزنه در حدی که تو یه محیط عمومی همه چپ چپ نگام میکنن که یعنی بچه ات رو ساکت کن منم استرس میگیرم نمیدونم چی کار کنم
دوست عزیزم خودتون پاسخ دادید ، اینکه با شماست لجبازترینه، پس در شیوه ی رفتاری، کلامی، تربیتی، آموزشی خود تجدید نظر نمایید، کودک دلبندتون در سن استقلال قرار دارد و هر گونه واکنش اشتباه از سوی شما و محیط باعث تشدید لجبازی خواهد شد....
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
توی کودکی ( همین سنین 3+ ) بعضی چیزا رو با لجبازی میگرفتم و الان ، یعنی تا چند سال قبل ، اگه مثلا من چیزی رو میخواستم و خانوادم برام نمیخریدن ، اخلاق و رفتارم عوض میشد ، جیغ و داد نمیکردما ولی یه جوری رفتار میکردم تا اونا رو برای خرید اون تحت فشار بذارم. ولی بگم من عادت نداشتم برم کل مغازه رو خالی کنم بیام و اونطوری ، کلا مثلا یه اسباب بازی یا نهایت کتاب ولی خب همونه دیگه
ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
من که یادم نمی یاد ولی میگفت یه بستنی گرفت برای من این اب شد بعد اینقدر جیغ میزدم که کل مینی بوس میخواستن بستنی خودشونو بدن به من که اب نشده بود. / واقعا نمیدونم. از مشاور کودک کمک بگیرین. هر چی بگم شاید جواب درست نباش
ninisite.blog.ir / دیگه تو نینی سایت نیستم و فعالیت ندارم اینجا
من اتفاقا مطالعه کردم فهمیدم بایدبیخیال بود ولی خب جلو دیگران که میگن چیکارش داری مگه چی میخواد یاکل ...
دوست خوبم علت لجبازی در درجه ی اول والدین و سپس محیط است که والدین اجازه ی دخالت می دهند، با کودک ارتباطی محبت آمیز اما قاطعانه داشته باشید و به دیگران اجازه ی اظهار نظر درباره ی فرزندپروریتون ندهید...مطالعه فراموش نشود...
چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!