2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباسشوییتون جوراب خوره؟

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️

با اجازه اسی ‌ک تاپیکش انقد خوب بود😂😂

✅ درآمد عالی حداقل روزی۵۰۰هزار تومان درمنزل با گوشی همراه.
بانک آینده به جای دادن هزینه ی گزاف به صدا و سیما برای تبلیغات و جذب مشتری تصمیم گرفته که این هزینه را بین مردم پخش کند و آن را به کسانی که به صورت غیرحضوری باگوشی حساب بازکننداختصاص دهد.
برای این کار لازمه برنامه ی همراه بانک(آبانک) که مختص بانک آینده است را از بازار یا گوگل پلی نصب کنید و با در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی هوشمند یا رسید درخواست کارت ملی هوشمند و وارد کردن مشخصات خود در این برنامه به صورت رایگان حساب بازکنید وکارت خود را درب منزل دریافت کنید.
✅ با فیل ترشکن خاموش، برنامه ی آبانک را باز کنید وروی احراز هویت بزنید ومراحل ثبت نام را کامل کنید تا به مرحله ی درحال بررسی کارشناس برسید. بعد از تایید حساب، در بالای صفحه با وارد کردن کد معرف،  کد معرفی اختصاصی شما هم فعال میشود و مبلغ50 هزار تومان به عنوان جایزه برایتان واریز میشود و با اشتراک گذاشتن  کدمعرف خود با دیگران میتوانید بابت هر دعوت50هزار تومان پاداش بگیرید. برای دریافت کد معرف به بنده پیام دهید.
❌ امتحان کن این شانس رو از دست نده ❌

برای اطلاعات بیشتر به ایدی زیر درتلگرام پیام بدین
@yaraa1247