2777
2789

من یه ماه عقد کردیم 

بعد شوهرم ک میاد کنارم دستت بهم میزنه

حس میکنم چندشش میشه من بجای اون چندشم میشه 

خیلی ادم پرمویی هستم وقتیم پودر میزنم ببخشید خیلی زبر میشع میگین چیکار کنم همش میگم چندشش میشه ازش پرسیدم گفت حس خاصی ک ادم نمیگیره چندشم نمیشع

بچها نخندین من خجالت میکشم اینارو ب مامانم بگم خاهرم ندارم ک باهاش حرف بزنم اگر میشه راهنماییم کنین مرسی

موهای زائد منظورته؟ یا اپیلاسیون کن یا لیزر

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوشون با همین پر مویی پسندیدت چرا بش میگی که کنجکاو بشه بهونه بگیره ..خیلی هم خوبی بعد برو اصلاح

من اعتماد بنفسم صفره اون هیچی نمیگ هیچی ولی من گیر میدم دوسال ازش بزرگترم همش میگم پیرم 

یا میگم چندشت نمیشه

من اعتماد بنفسم صفره اون هیچی نمیگ هیچی ولی من گیر میدم دوسال ازش بزرگترم همش میگم پیرم  یا می ...

چرا اینقدخودتو ضعیف نشون میدی مردا همینجوریم پروهستن تودیگه پرروترش نکن

کاربری خانومم👩🏻