2777
2789

سلام دوستان 

من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی هستم و فرصتی برام باقی نمونده 

باید ۱۰۰ تا زوج که در ۵سال اول ازدواجشون هستند، هم زن و هم شوهر پرسشنامه یک ربع عه‌ای رو جواب بدن 

ممنون میشم اگر این شرایط رو دارید به سوالات پاسخ بدید، زوجی که هر دو پاسخ داده باشند وارد قرعه کشی جایزه‌های 500 هزارتومانی میشن🦋🌹 

https://survey.porsline.ir/s/hDS7eXu

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان طلا گرمی ۳۱۰۰هست با سود و اجرت و مالیات خیلی گرون تر درمیادا 

راس میگی 

هیچ کس حق نداره برای بدن یا پوشش یه زن تصمیم بگیره ، بزرگ ترین گناه اینه که از زبان خدا چیز هایی بگی که خودش هیچ جا نگفته ،ایران ازادم 🕊️🕊️🕊️

بچه ها به نظرتون با ده تومن میتونم نیم ست بخرم ؟

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

نه بابا نهایتش یک انگشتر ۳ گرمی

پس همونم خوبه 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️دو خط اول هرکس فهمید منظور اصلی چیه برنده اس تو زندگی 💜💗 اسپانسر تمام آرزو هام فقط خداست 💚 البته همون خدایی که ماله همه موجوداته بعضیا می خوان جداش کنند 💙 گاهی باید کتاب نوشت از تجربه ها 😊 ممنونم هستی خدا شکرت 💜💌سال پر از تغییر بود برام خدایا شکرت ، حس ششمی ام وقتی جواب پیامی رو ندادم بدون اون زمان حس قوی ندارم ، اگر می خوای کامل ازم اطلاعات بگیری راجب سوالات فقط تو پی ویم بیا💗خدایا شکرت 💙

اره بابا منم ۲۵ ده تومن تا یازده تومن دستم میاد میخرم

طلا طلاس

بخدا طرف شش تومن دستشه

میرع یه گوشواره نازک میخره

میدونی طلا از ارزش نمیوفته

طلا طلاس بخدا طرف شش تومن دستشه میرع یه گوشواره نازک میخره میدونی طلا از ارزش نمیوفته

دقیقا ماهم پس انداز اون ماه رو یک زنجیر ۴ گرم و ۵۷ سوت خریدم

این ماهمم میخوام یک انگشتر بخرم

واقعا پول بی ارزش میشه

وزن اولیه ۶۴😮وزن الان ۵۹.600😍وزن هدف ۵۸🤩قد ۱۶۶🥰من میتوانم 💪💪💪💪
دقیقا ماهم پس انداز اون ماه رو یک زنجیر ۴ گرم و ۵۷ سوت خریدم این ماهمم میخوام یک انگشتر بخرم واقعا ...

کار خوبی میکنی

یا دلار

یا طلا

بخدا برات سرمایه اس

دوستم با همین تیکه تیکه ها ماشین صفر خرید برای خودش 

بچه ها فکر میکنین تا کجا بالا میره؟؟؟؟

من یه تکه طلا دارم میخوام بفروشم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.