2777
2789
عنوان

دیشب خوابه عجیبی دیدم

682 بازدید | 10 پست

خواب دیدم دو تا آهو یکی قهوهای یکی سفید اومدن خونم بعد به آهو سفیده میگم حرفمو به خدا گفتی پلک هاش محکم بهم زد که اره گفتم...

چند وقت پیش هم خوابه اسب دیدم که به همه حمله میکنه الا من   تعبیرشون چیه؟؟

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تعبیرش چیه

ببین وقتی تو برای کسی خوابت رو تعریف میکنی اگه اون شخص بد دل باشه یا گمان بد بزنه اتفاق بد واست میوفته

مثلا شاید تعبیر خوابت خب باشه ولی یکی توی این تاپیک بد دل باشه و خوابت بد تعبیر بشه 

سلام پسته جان،

منم همزمان با شما عضو شدم. البته زیاد تاپیک نزدم و کلا زیاد نمیام سایت ولی از همون قدیم تاپیک هاتو دنبال میکردم. از زمانی که میخواستی جدا بشی، بعد آشنایی با همسرت و دختر گلت، کلی با غصه هات اشک ریختم و با خنده هات شادی کردم‌.... 

خواستم فقط بهت بگم خیییییلی ماهی. تو دعای برآورده شده مامان بارانی.... اون مرحوم از خدا یه فرشته خواسته بود و خدا تو رو سر راه پدر باران و باران قرار داد....

قدر خودت و خوبی‌هاتو بدون و بدون دخترت کنار آغوش پر عشق تو به آرامش رسید، همسرت کنار تو آروم شد و دلیل شادی و آرامش اون خونه تویی. هیچ وقت خوبیهای خودتو دست کم نگیر و نگران آینده نباش. تو محکم‌ترین پیوندها رو با دخترت داری...

و میدونم سخته ولی اگه تونستی خودتو برای اومدن یا نیومدن نی‌نی جدید اذیت نکن. اگه اومد که خوش اومد، اگه نشد هم شما یه خانواده کامل و همه چی تموم هستین. از خدا میخوام هر چی خیر و صلاحته همون بشه

🥰🥰🤗🤗

اگه خواستین برای شادی روح مامانم قشنگم صلوات بفرستین لطفا. مرسی مهربونا❤️

سلام پسته جان، منم همزمان با شما عضو شدم. البته زیاد تاپیک نزدم و کلا زیاد نمیام سایت ولی از همون ق ...

عزیزم🥰🥰

مرسی از انرژی مثبتت

پسته جان از همسر سابقت خبر داری؟؟یادمه دوسش داشتی چن وقته تونستی فراموشش کنی 

فقط میدونم زندگیه خوبی نداره یک دو هفته پیش هم شنیدم که گفته مثله چی پشیمونه....

عزیزم تو بگو مگه میشه زندگیه ۱۰ ساله فراموش کرد؟؟؟

فراموش کامل که نشده فقط کمرنگ شده