2777
2789

من وقتی آفتاب از پشت آستر پرده میتابه توی خونه و در سکوت جلوش میشینم،کنار گیاهانم🌱🌿

یا وقتی که به موهای خشک شدم روغن میزنم😃

یا وقتی میرم طبیعت 🌹🌿

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وقتی ک تنها ت خونم و هوا ابریه برقا هم خاموشه و ت خونه راه میرم یا کتاب میخونم

یا راه رفتن زیر نم‌نم بارون 

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم 

گوش دادن به اهنگای مورد علاقم 

مطالعه فلسفه و علم 

گاهی اوقات تنهایی 

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

خیلی چیزا  کتاب خوندن تو فضای باز  یا کتابخونه رفتن  داستان یا شعر نوشتن کیک پزی& ...

وای چقدر با سه مورد اولت موافقم،خیلی زیاد🦋🤍🌱🌹🌿

آره کیک پزی و آشپزی هم دوس دارم ولی جزو وظایفم شده... مابقی جزو تفریحاتم محسوب میشه🤣🙈

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

وقتی همه جای خونه مرتب میشه

وقتی بعد از بدو بدو های فراوان برای مهمونی

مهمونا میرن و میشینم یه فنجون چای میخورم

وقتی از حمام میام بیرون و کلی وقت با حوله یه جای گرم میشینم

هرچیز که در جستن آنی، آنی✨

دستمو فرو کنم تو گونی عدس و برنج.

بعد حموم بگیرم بخوابم

عزیزترینم شبونه میرسیم بیا که فردا به خونه میرسیم🌠🌌🫂                                                                                                                                           ⏳🪦🗝️A Victim of historical determinism                An elegy for  history, humanity and myself

وقتی ک تنها ت خونم و هوا ابریه برقا هم خاموشه و ت خونه راه میرم یا کتاب میخونم یا راه رفتن زیر نم‌ن ...

جالبه ،کلا با بارون و تاریکی حال میکنی💜

منم از صبح تا ۴بعدازظهر لامپ روشن نمیکنم

خوشم میاد🤍🦋

دلم بوی خاک خواست🙈🌹

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم  گوش دادن به اهنگای مورد علاقم  مطالعه فلسفه و علم&n ...

چقدر علایق منه

چه آسان می‌توان از یاد ها رفت  / مپرس حال مرا روزگار یارم نیست / مثل یک شایعه در حسرت باور شدنم
وای چقدر با سه مورد اولت موافقم،خیلی زیاد🦋🤍🌱🌹🌿 آره کیک پزی و آشپزی هم دوس دارم ولی جزو وظایفم ...

😊😊😊

اخ اخ اینکه تبدیل به وظیفه بشه آدم اینجوری که : تا دو روز پیش عشقم می کشید می پختم نمی کشید دست به سیاه سفید نمیزدم باورم نمیشه الان باید سه وعده شو هم درست کنم 🤐😂

کتاب خوندن در حالی که شمع روشن کردم  گوش دادن به اهنگای مورد علاقم  مطالعه فلسفه و علم&n ...

دیوونم کردی با اینایی که گفتی❤️

باید چندتاشون رو که امتحان نکردم تست کنم،مرسی دوستم🌺🍻🥲

انجام روتین پوستیم  پیانو زدن وقتی بارون میاد  باله تمرین کردن

عاشقتم که!

چقدر رومانتیک و عالی

بلدی پیانو بزنی؟

خوووش به حالت

عاشق پیانوم!🙈🌹💋😃🥲🍻🌺

باله خیلی هیجان انگیزه برام🙈🤪