2777
2789
عنوان

خانوم مدیر مالی داریم اینجا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8379 بازدید | 94 پست
چ عالی خوشبختم  شرایط خودتون و کارتون چطوریه ؟ دوست داشتین بگین بیشتر آشنا بشیم

سلامت باشید با این آرامشتون من خیلی خوشبختم که باهاتون‌اشنا شدم 

من کلا تو فیلد حسابرسی بودم که بعد از مدتی ازدواج کردم دیگه سر پروژه نمیتونستم برم در نتیجه تو دفتر مرکزی موندگار شدم کارای حسابداری و کارای کنترل کیفیت انجام میدادم 

الان حسابدار و کمک حسابدار هستن امور جلو میبرن من نقش مدیریت و نظارت دارم 

بهرحال حجم کاری زیاده به خصوص که میخوام توی هر دو سمت باشم 

درس هم میخونم ، بچه هم دارم 

دیگه خیلی شرایطم بحرانیه ولی این چیزی که واقعا دوستش دارم 

به نظر شما رشته ی حسابداری ، آینده ی خوبی داره ؟ 

چرا نداشته باشه ؟

اینکه همیشه بازار کار داری

همیشه میتونی رشد کنی

شاخه های مختلف کاری داری

میتونی همزمان حسابدار چند شرکت مختلف باشی

شرایط کاری رو تو تعیین میکنی

نیرو زیر دستت کار می کنه

کارت راکد نیست و هر روز باید آپدیت باشی

و البته مغرت جویده میشه !!! و کار کسل کننده ای نیست :))

آنچه تو گنجش توهم می کنی *** از توهم گنج را گم می کنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله راضی هستم ، رشته خوب رو جدن نمیدونم برای آینده ، اما من خودم از بیس ، مهندسی خونده بودم ، مقایسه ...

خآنمی یه سوال دارم .دخترم دهمه رشته حسابداری انتخاب کرده خیلیم خودش دوست داشت ولی الان دوستاش هی بهش میگن این چه رشته ای انتخاب کردی ما اگه تابستان سه ماه بریم اموزشگاه همونایی که شما قراره چند سال بخونین رو توی ۳ماه مدرکش رو میگیریم اینم خیلی ناراحته میگه سال بعد رشتمو عوض میکنم میخواستم بدونم واقعا همینطوره که دوستاش میگن چون من زیاد سر در نمیارم

من ۲۵ سالمه ولی فکر میکنم که دیره بخوام برم از اول لیسانس حسابداری بخونم

من سی و چند سالم بود ک تازه لیسانسشو  اقدام کردم و الان نزدیک 40 هستم که ارشدمو گرفتم ، با وجود دو تا بچه و کار زیاد و فشار کاریم

آدم منفعلی هم نبودم ، توی جوانب دیگه زندگیم هم پیش رفتم

چرا میگی دیر؟؟؟؟؟؟ 

من درسهای عمومیم رو تطبیق دادم و با فوق دیپلمی داشتم ، از کاردانی ب کارشناسی خوندم که راحت تر لیسانسمو بگیرم 

اره متاهلم و یه بچه ۱۳ماهه دارم. 

خیلیم عالی ، پس بیشتر با من بمون ، من دوست دارم ازینجا چند تا دوست که شرایط شون نزدیک ب من هست پیدا کنم و با هم بیشتر آشنا بشیم 

من دوستای خیلی خوب و موندگاری از نی نی سایت پیدا کردم 

سابقه کاربریم مشخصه :)

خیلیم عالی ، پس بیشتر با من بمون ، من دوست دارم ازینجا چند تا دوست که شرایط شون نزدیک ب من هست پیدا ...

با کمال میل💗

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

سلامت باشید با این آرامشتون من خیلی خوشبختم که باهاتون‌اشنا شدم  من کلا تو فیلد حسابرسی بودم ک ...

چه عالی ، آفرین ، مثه خودم پویا و فعالی ، خوشحالم از آشناییت 

آروم که نیستم ، اتفاقن خیلی تحت فشار و استرسیم

الانم ساعت 2.5 یه هیات دارم خخخخ  از استرس اون پناه اوردم نی نی سایت 

موفق باشید

چی میخونید؟ بچه تون حدودن چند ساله ست ؟

عزیزم بیرون دوره هاش رو شرکت کن مدرک بگیر  مهارت و تجربه مهمه برای کارفرما نه تحصیلات دانشگاهی

ببین من خودم اول تجربی وارد این رشته شدم

ولی همین چند روز گدشته که جذب نیرو داشتم ، فقط لیسانس حسابداری رو قبول می کردم 

بله تجربه خیلیییییی مهمه توی این فیلد  ، ولی بیس دانشگاهه ، برای همینم هست میگم دانشگاه رو با راحت ترین شیوه پیش ببرن ، برن دانشگاه های راحت تر و همزمان کار هم کنند

خآنمی یه سوال دارم .دخترم دهمه رشته حسابداری انتخاب کرده خیلیم خودش دوست داشت ولی الان دوستاش هی بهش ...

عوض کنه بره چی بخونه ؟

خیلی موارد هست برای تصمیم گیریش

خب من خودم سال ها پیش ریاضی خونده بودم ، دبیرستان

مثلن مهمه حسابداری نخونه ، چی بخونه ؟

بازار اون کار چطوره؟

چقدر تلاش داره

چقدر استعداد داره؟

چقد میتونید هزینه کنید؟

برای کنکور و بعد از اون

چقدر خانواده میتونه پشتوانه مالی و روانی برای بعد از کننکور و بعد از دانشگاه تامین کنه

خیلی چیزا دخیله آخه

و اینکه دوستانش اینو گفتن ! خب تا حدی میشه درست باشه 

ولی من بشخصه بعنوان مدیر مالی ، بخوام یکیو استخدام کنم مطمئنن دیپلم حسابداری رو به یه دیپلم دیگه که سه ماه رفته تابستون و حسابداری آموزشگاهی کار کرده ، ترجیح میدم ، گرچه که تاکید میکنم الان لیسانسه هاشم چیزی بلد نیستند ، همچنین تجربه خودم هم نشون داده دانشگاه ، و حتا ارشد بار عملیاتی برای من نداشته ، کار تجربیم خیلیییییییییی بیشتر به دردم خورده ، اما یه سری شرایط ، اجباره 

چه عالی ، آفرین ، مثه خودم پویا و فعالی ، خوشحالم از آشناییت  آروم که نیستم ، اتفاقن خیلی تحت ...

ممنونم‌ لطف دارید 

کلا تو حسابرسی برای رتبه بندی دو سال یکبار آزمون ارتقا داریم که پنج شنبه پیش بود 

فردا هم آزمون حسابدار رسمی هست که خوب خیلی آماده نیستم ولی هیچ وقت نمیتونم کامل ‌‌مسلط بشم چون اینقدر درگیری زیاد هست که نمیشه اونقدر وقت گذاشت دیگه ببینیم خدا چی میخواد 

منم کلاس تو گوشم پلی شده ولی استرس باعث میشه تمرکز نداشته باشم

پسرم ۶ سالشه 

ممنونم‌ لطف دارید  کلا تو حسابرسی برای رتبه بندی دو سال یکبار آزمون ارتقا داریم که پنج شنبه پی ...

احتمالن یکم پسرتون بزرگ تر بشه ، راحت تر بتونید برای آزمون وقت بزارید ، منم شرکت نکردم ، هنوز به اون درجه نرسیدم 

آزمونو چطوور دادید ؟ نتیجه شم اومده ؟ راضی بودین؟

من پسرم دو سال بزرگتر از پسر گل شماست