2777
2789
عنوان

قرص آهن خوب چی بخرم؟

1128 بازدید | 30 پست

کم خونی دارم

چه قرصی استفاده کردین که راضی بودین؟☘️🌱

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از فرفورت گاین راضی بودم

مرسی عشقم💖

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بد کسی رو نخواست🦋🌻☕️حواست باشه به کی اعتماد میکنی،شکر و نمک شبیه همن💔درحال بروز رسانی....☕️ 
آیزن پلاس و فولیک اسید مارک یورویتال

ممنونم گلم🌺💗💛

من فروفورت میخورم راضی ام. البته دکتر بده بهت بهتره

مرسی،متوجهم❤️😃

ایزی آیرون عالیه عالی

چه خوووب لطف کردی🧡💋🌹

چه خوووب لطف کردی🧡💋🌹

حتمی بخور من اینقدر کمخونیم شدید بود دکتر گفت نباید حامله بشی رفتم متخصص خون اینو بهم داد یک ماه بعدش حامله شدم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

حتمی بخور من اینقدر کمخونیم شدید بود دکتر گفت نباید حامله بشی رفتم متخصص خون اینو بهم داد یک ماه بعد ...

چه جالب!

من و همسرم هردو بشدت کم خونیم🤪

مرسی عسلم😍💜🥲

چه جالب! من و همسرم هردو بشدت کم خونیم🤪 مرسی عسلم😍💜🥲

پس بخور یکم‌گرونه اما ارزش داره فدات🥰

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

پس بخور یکم‌گرونه اما ارزش داره فدات🥰

عیبی نداره،همین که اثر کنه دعات میکنم❤️😃🧡😍