2821
2789
عنوان

صورتم جوش زده 🥲🥲🥲🥲

78 بازدید | 9 پست

سلام من چندماهیه خیلی جوش میزنم بغل فکم و پیشانی و چانه،  

دکتر پوست قرص سیپروترون کامپاند رو نوشت یک بسته مصرف کردم تا الان ولی بدتر شده 

نمیدونم ماه های بعد اکی میشه یا نه ولی اینقدر حالم بده الان دم عید صورتم بدتر شدههههه 

قرص نورم اسکین چیه خوبه؟  باید با تجویز دکتر مصرف شه یا ن؟ 

ارههه حتما باید با تجویز باشه

من رفتم بهم داد با چند تا قرص دیکه که باید باهاش میخوردم ولی اشتباه کردم یه قرصاشو که مال شبا بود نخوردم چون خواب آور بود بعد یبوست شدید گرفتم حالا بهترم ولی هنوز یبوست باهامه 

ولی خب جوشام بهتر شد

ارههه حتما باید با تجویز باشه من رفتم بهم داد با چند تا قرص دیکه که باید باهاش میخوردم ولی اشتباه ک ...

کجا رفتی دکترا نمینویسن،  نمیدونم کدوم دکتر برم ک بنویسه واسم،  میگن نه فعلا انتی بیوتیک بخور،  معدم درد گرفته از بس انتی خوردم،  یه چند تا محصول و کرم هم مینویسن نزدیک دو میلیون پول کرم دادم به جز ویزیت و سونو،  ولی بهتر نشده،  

بعد تا میری دکتر پوست میگه بیا برات فشیال کنم!!!  

خسته شدم دیگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کجا رفتی دکترا نمینویسن،  نمیدونم کدوم دکتر برم ک بنویسه واسم،  میگن نه فعلا انتی بیوتیک ب ...

من اصفهانم 

دکترم معروفه خیلی خوبه 

دکتر اصیلیان سایتش هست اگه اصفهانی که برو نوبت بگیر

سیپرو بخور تنبلی تخمدان داری؟ پریودات چطوره موی زاید چی

نه ندارم،  تو سونو گفت مشکلی نیست ولی برات مینویسم سه دوره مصرف کن ولی بیشتر شده جوشام 

سیپرو جواب میده؟ 

نه ندارم،  تو سونو گفت مشکلی نیست ولی برات مینویسم سه دوره مصرف کن ولی بیشتر شده جوشام  س ...

شاید تنبلی تخمدانت پنهانه  تو سنو مشخص نیست

اگه داشته باشی اره

پریود و موی زایدت چطوره

شاید تنبلی تخمدانت پنهانه  تو سنو مشخص نیست اگه داشته باشی اره پریود و موی زایدت چطوره

پریودی با فاصله ۳،۴ روز در ماه اختلاف دارهذ،  موی زائدی ندارم