2777
2789
عنوان

کیا سه تا بچه دارن؟؟؟

1522 بازدید | 18 پست

نظرتون چیه! 

سه تا خوبه؟ 

ناخواسته بود؟!

الان که دارید نظرتون فرق میکنه با قبل داشتنش ؟

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه توان مالی و اعصاب و روان خوبی دارید و مهم تر همسر پایه و همراهی دارید چرا که نه اگه غیر ای ...

متوجه منظورت نشدم 

اولش شوکه شدم ،ولی الان راضیم و خدا قشنگتر میچینه ،کلی بعد ا‌ومدنش برکت اومد ما ک هیچی نداشتیم الان یه زمین یه خونه داریم همه در عرض دو سال ،من ب شدت از اومدنش بودنش کنارمون راضیم و خدا رو شکر با وجود شوک شدن و ناراحتی کاری نکردم تا از بین بره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

فعلا دومی رو باردارم اما همسرم نظرش رو سه تا بچست چون خودش تو خانواده کم جمعیتی بوده ...پولش رو دارم اما اعصاب و حوصله هم خب خیلی مهمه در کتار پول نمیدونم چ تصمیمی بگیرم برای سومی که بیارم یا خیر 

اونایی که اعصابشونو از سر راه آوردن😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

۳تادارم اره راضیبم خدابهشون سلامتی وخوشبختی عطاکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

عزیزم جنسیت اون دو تا فرزندتون چیه؟ من بشددددددت در آرزوی دخترم یعنی همین الان بغضی شدم ولی دیگه نمی ...

سلام عزیزم سه تاش پسر شد 🥰

سلام عزیزم سه تاش پسر شد 🥰

خدا سه تا دسته گلتونو حفظ کنه

بااجازتون تاپیکعای قبلنونو خوندم

گاهی خدا جلوی از بین بردن بعضی بچه ها رو میگیره حالا به یه نحوی

من وقتی فهمیدم دومی پسره خیلی ناراحت شدم حتی از ذهنم گذشت که سقطش کنم ولی رو اوردم به قران

خدا بهم وعده دختر میداد! دختری به اسم نورا!

الان دارم باگریه مینویسم در واقع خدا میخواست با این وعده جلوی کار منو بگیره

شما هم خواب دیدی که بچت یه دختر ناز و خوشگله

باورت نمیشه خواب میدیدم بچم دختره بعد قرانو باز میکردم از رحمت حرف میزد یا کلمه نورا برام میومد

خدا میخواست اون چند ماه به افسردگی نگذره و من ممنونم ازش بابت همین امید دادنها حتی