2777
2789
عنوان

کیا سه تا بچه دارن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1522 بازدید | 18 پست
خدا سه تا دسته گلتونو حفظ کنه بااجازتون تاپیکعای قبلنونو خوندم گاهی خدا جلوی از بین بردن بعضی بچه ...

عزیزم ، ممنون 

من خیلی تلاش کردم این بچه سقط بشه، الان از کارم پشیمونم 

و خدا رو شکر میکنم پسره، تو مملکت ما پسر بودن بهتره 

اگر توی کشورای پیشرفته بودم قطعا دوست داشتم سه تاشون دختر بشن، ولی اینجا دخترا مظلومن.،  مطمین باش خدا خودش بهتر میدونه به کی چی بده ، امیدوارم همه جای درست باشن، 

خوشحالم که سه تا پسر شدن  ، میدونم از پس این مملکت برمیان

امیدوارم خدا بهت کمک کنه و بتونی با این مسئله کنار بیای 

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
عزیزم ، ممنون  من خیلی تلاش کردم این بچه سقط بشه، الان از کارم پشیمونم  و خدا رو شکر میک ...

عزیزممم چقدر روحیه بالاتو دوس دارم واقعا ستودنیه این قدرت پذیرش و شکرگزاری

من خودم میدونم که آدم ضعیفی هستم شاید اصلا واسه همینم بیشتر دختر دوس دارم

الان فسقلیه یکماهم کنارم خوابیده دیگه کنار اومدم😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزممم چقدر روحیه بالاتو دوس دارم واقعا ستودنیه این قدرت پذیرش و شکرگزاری من خودم میدونم که آدم ضع ...

الهی گلبونش برم

حالا ببین چه جیگری بشه این کوچول خان شما

بعدا میگین الهی شکرت که همین رو به من دادی 😘😘😘😘

برای سلامتی سومین فرزندم دعا کنید ، نی نی قشنگم دوستت دارم.  
الهی گلبونش برم حالا ببین چه جیگری بشه این کوچول خان شما بعدا میگین الهی شکرت که همین رو به من داد ...

جااانم خدا نکنه مهربون

انشالله و همینطور پهلوون تو راهی شما انشالله💋💋 شاد و سلامت و سربلند باشن بچه هاتون