2777
2789

من واقعا بعضی(تاکید میکنم بعضی) تاپیک ها رو میخونم واقعا شاخ در میارم طرف چطور وقتی هنوز به بلوغ فکری نرسیده ازدواج کرده 

بعضی حرفا هم که بوی گند ناآگاهی  شون حال ادمو بهم میزنه 

حالا اینا به کنار 

اونایی که هیچی نمیدونن و با نظرات اشتباهشون می خوان طرف رو از چاله بندازن تو چاه 

واقعا جدی میگم 

کمی کتاب بخونید دوستان   

پادکست گوش بدید 

آگاهی تون رو بیشتر کنید 

به جای دنبال کردن رقاصا و قر دهنده ها داخل اینستا کسایی رو دنبال کنید که روانشناسن و شیوه صحیح زندگی رو آموزش میدن

اگر هم  مشکلی دارید تو زندگی لطفا تراپی برید 

به خدا تراپی رفتن واسه دیوانه ها نیست(اونا میرن تیمارستان نه تراپی) من نمیدونم چرا عده زیادی هنوز فکر میکنن کسی که دیوانس رو میبرن تراپی:(

لطفا "بیشتر" از اینکه به فکر چهره و ظاهرتون باشید به فکر رشد روح و آگاهی تون باشید

کاش داخل مدرسه روش صحیح زندگی رو یاد میدادن 

به جای اینکه چند تا معنی کلمه و شعر و فرمول به خورد بچه ها بدن 

تا وقتی بزرگ شدن انسان های عاقل تر و فهمیده تری باشن و بتونن بهتر زندگی هاشون رو اداره کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این نااگاهی ها رو اکثرا تو مردا دیدم فقط هیکل بزرگ کردن عقلشون اندازه یه پسر نوجوون مونده 

آگاه نبودن ربطی به جنسیت نداره 

شما وقتی شروع کنی به رشد فکر و روحت 

تازه متوجه میشی چقدر چیزایی که تو افکارمون بوده غلطه

خیلی حرفا میبینم که ریشه و منبعی که اون حرف نشات گرفته اشتباهه ولی واقعا حوصله نیست که بخوام دو صفحه برا طرف مقابل توضیح بدم تا بپذیره یا نپذیره

هیییی عزیزم حرف دل منو زدی اما صدحیف که عمل به اونها و رسیدن  به اون سطح برای جامعه ما خیلی ایده ال و دست نیافتنی و مثل مدینه فاضله میمونه ، واقعا خیلی تاپیک ها میبینم بخصوص اونایی که پربازدیدن اکثرشون واقعا موضوعات بی خود و سطح پایین هستن  ‌متاسفانه جامعه ایران حتی تو این عصر تو خاله زنکی مونده. و متاسفانه کنترل و ممنوعیت شدید حتی تو این سایت اجازه آگاهی نمیده ، تو خود همین سایت نمیتونی تاپیک مفید یا آگاهانه یا چالشی بزنی زود تعطیل میشی ولی تا دلت بخاد موضوعات چرت پرت میتونی بگی در حقیقت مردمو به اون سمت هل میدن 

شاید باورت نشه من تو یه سریا تاپیک‌ها دیدم طرف متاهله اطلاعات جنسیش اونقدری پایینه که شاید بشه گفت از صفر هم کمتره

بعد اطلاعات غلط میده که هیچی تو زندگی خودش هم داره راه غلط رو میره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
هیییی عزیزم حرف دل منو زدی اما صدحیف که عمل به اونها و رسیدن  به اون سطح برای جامعه ما خیلی اید ...

دقیقا 

یه بار یه جایی خوندم[مردم همیشه کارمند و بدهکار و غمگین و شرمنده و سقف کوتاه رو بهتر میشه کنترل کرد و سوارشون شد تا مردم شادو اندیشمند و قدرتمند]

و با اختلاف این حق ترین چیزی بود که داخل مجازی خوندم

فقط شما چند سالتونه؟ 

شاید باورت نشه من تو یه سریا تاپیک‌ها دیدم طرف متاهله اطلاعات جنسیش اونقدری پایینه که شاید بشه گفت ا ...

این که هیچ 

عده زیادی فکر میکنن زندگی مشترک یعنی میدون مسابقه 

طرف حرفی زد 

باید حرفی بزنی 

قهر کرد 

باید قهر بکنی 

حس میکنم واقعا لازمه این جامعه  پایه سازی بشه

دقیقا  یه بار یه جایی خوندم[مردم همیشه کارمند و بدهکار و غمگین و شرمنده و سقف کوتاه رو بهتر می ...

واقعا جمله طلایی هست ،دقیقا همینطوره. دقت کنید رسانه هم داره زیرپوستی همین کار رو میکنه . من حدود سی و پنج ، چطور مگ عزیزم؟

واقعا جمله طلایی هست ،دقیقا همینطوره. دقت کنید رسانه هم داره زیرپوستی همین کار رو میکنه . من حدود سی ...

بله 

و مردم اصلا متوجه نیستن 

مخصوصا نسل جوان که عده زیادی شون چشم هاشون رو بستن و هرچی رسانه بگن انجام میدن 

هیچ خواستم ببینم منی که با شما همفکرم چقدر ازتون کوچیکترم😅🙏🏻(۱۷سالمه)

بله  و مردم اصلا متوجه نیستن  مخصوصا نسل جوان که عده زیادی شون چشم هاشون رو بستن و هرچی ...

هفده سالتونه ؟! بسیار عالی که تو این سن اینقدر پخته و عاقل هستید ،من که تجربه خوبی از برخورد با نسل هشتاد و‌نودی نداشتم😁 البته منم از نوجوانی همینطوری بودم و چون اطرافم اینجوری نبود هم من اذیت میشدم هم بقیه فکر میکردن من پرتم چون خاله زنک نبودم هیچ وقت و به این چیزا اهمیت نمیدادم ،اصلا یکی از دلایلی که مهاجرت کردم همین بود که احساس کردم اون سطح از جامعه برای من مناسب نیس و طاقت نمیارم