2777
2789

من دخترم ۳سالشه یعنی موذل شده برام دیگه نظم خونه . همه عروسکاش وسط خونه هست همیشه واینکه وسایل خونه رو جابجا میکنه میبره اینور اونور مثلا میرم اتاق میبینم روی تخت من تابه هست یه کفگیر هست تو زیر مبلا همیشه اسباب بازیه توی آشپزخونه عروسکه اصلا یه وضعی

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

سه سال و نیمشهو خونه م همیشه بازار شامه 

خقیقتش اونقدر حساس نیستم 

یعنی بودم ولی رو خودم کار کردم

بچه ن دیگه تو اپارتمان حبسن خب چیکار کنن دیگه

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

من باباش شب که میشه میگه هراسباب بازیش کف سالن باشه  میگه یابردار یا فردا ریختمشون تو کوچه یا داذم به بچه دیگه  

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سه سال و نیمشهو خونه م همیشه بازار شامه  خقیقتش اونقدر حساس نیستم  یعنی بودم ولی رو خودم ...

من اعصابم خورد میشه ولی در عین حال حوصله هم ندارم هی خونه تمیز کنم چون هیچ فایده ای نداره همین دیروز پتو رو شسته بودم امروز نتونست خودشو نگهداره جیش کرد

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

دائم دنبالشم جمع و جور میکنم 

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
من اعصابم خورد میشه ولی در عین حال حوصله هم ندارم هی خونه تمیز کنم چون هیچ فایده ای نداره همین دیروز ...

ببخشیدا ب من نگید کثیف ولی بزار راحت باشه بدرک انقد زندگی ب کام خودت و اون جهنم نکن 

نشور بنداز تو افتاب ول کن 

جلوی ریخت و پاششو نگیر بزار بچگی کنه کنجکاوی کنه بریزه بهم اخرشب ک مبخوابه جمع کن بچها تا سن ۶و ۷سال ...

نه اصلا نمیگم نریز نکن فقط میگم بعدش ببر بزار سرجاش که اونم الکیه اصلا نمیبره

من اعصابم خورد میشه ولی در عین حال حوصله هم ندارم هی خونه تمیز کنم چون هیچ فایده ای نداره همین دیروز ...

من بابت جیش سرزنشش نمبکنم چون دست خودش نیس پری روز دستشوییش از تو مای بی بی زده بود بیرون روی صندلی میز غذا توری نشسته بود یهو صدام کرد گفت مامااان؟آه آه بعد زد رو لپش ینی کثیف کاری شد چیزی نگفتم بردمش صندلیو شستم تو حیاط بااینکه چن روز ب زایمانم مونده و دارم نابود میشم چون دست خدش نیس ک بچه

نه که خیلی خوش گذشت قراره جهنمم بریم 🚶‍♀️زندگی من انقدر پرایوته که اگه چیزی راجبم بفهمی میدونم دقیقا کی و کجا بهت گفته :)...ببخش تا روح پاک و ارومی داشته باشی نزار سیاهی دنیا روی قلبت لکه بندازه ..کاربری پنجممه 😑🤦‍♀️
ببخشیدا ب من نگید کثیف ولی بزار راحت باشه بدرک انقد زندگی ب کام خودت و اون جهنم نکن  نشور بندا ...

بو میگیره باابنکار حالا پاکی و نجسیش و نمیدونم 

ولی بهتره ک شسته بشه این وضعیت ک دائمی نیست نهایت یکی دوسال

بو میگیره باابنکار حالا پاکی و نجسیش و نمیدونم  ولی بهتره ک شسته بشه این وضعیت ک دائمی نیست نه ...

اره بخدا میدونم چی میگی ولی من میدونم چ فشارهابی رو ی مادر هیت واسه همین میگم هیچی اندازه خودت و بچه مهم نیستید تا میتونی باهاش شاد باش و مهربان تا وو بلوغ کنارت بمونه از تو فاصله نگیر گور بابای همه حرفهای دیگران بزار بگن شلخته است بی عرضه است 

این اوضاع طبیعیه انتظار زیادی داری ولی باید کم کم روش کار کنی نظم بگیره  من پسرم دو سال و نیم& ...

دوتا از دخترای منم تقریبا هم سن بچه های شمان البته کوچیکه هنوز یک سالش نشده.منتها خیلی ریخت و پاش میکنن خونمون بازار شامه.کل دیوارا نقاشی همه جارو میریزن ب هم

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
من بابت جیش سرزنشش نمبکنم چون دست خودش نیس پری روز دستشوییش از تو مای بی بی زده بود بیرون روی صندلی ...

بمیرم حامله ای خوب دختر جان انشالاا ب راحتی زایمان کنی من میدونم چی میگی بزودی از جیش بگیرش