سلام من نزدیک ۲ماه تو خواب سرگیجه دارم انگار تو سرم ی آونگه هی می ره می یاد چشام می لرزه نمی تونم زیاد راه برم انگار چشام ی ور می ره خودم ی ور نمی تونم تمرکز کنم چیزی رو نگاه کنم وقتی راه می رم گیج می شم ام آر آی دادم چشام معاینه کامل کردم تست گوشم دادم😭 هیچکدوم نبود خیلی حالم بده منتظرم دکترا بیان دوباره برم مغز و اعصاب همش دراز کشم راه می رم انگار تو هوام یطوریم نمی تونم تمرکز کنم چیزا رو نگاه می کنم انگار می لرزن تو خواب گاهی حس می کنم سرم وچشم به شدت داره تکون می خوره نمی دونم چه مرگم شده 😭😭😭😭
عزیزم من تا فروردین ماه اینطوری بودم. خیلی حس و حال بدی بود. من خودم بالاخره به این نتیجه رسیدم که همش از سرماست!! سرما میخوره توی سرم اینطوری میشم. میدونم دوباره هوا سرد بشه این مرضمم شزوع میشه....
سلام من نزدیک ۲ماه تو خواب سرگیجه دارم انگار تو سرم ی آونگه هی می ره می یاد چشام می لرزه نمی تونم زی ...
سلام عزیزم شما بهتر شدید. فهمیدید مشکلتون چیه؟ منم دقیقا همین علائم به اضافه سنگینی و گزگز و ضعف دست و پا دارم. چند سال خفیف لود و دوره ای به طور خفیف میومد سراغم. ولی الا ۶ ماهه که خیلی اذیتم. احساس میکنم تو سرم پشت سرم و چشمام به قول شما یه آونگ تکون میخوره. مخصوصا وقتی ثابت یه جا وایسم تو سرم تکون میخوره و تعادل ندارم. سریع بای به یه جایی تکیه بدم یا بشینم. میشه لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنی.ممنون.