2777
2789
عنوان

احساس گیجی در چشم ها و عدم تعادل

2368 بازدید | 18 پست

سلام به همگی.

چند وقت که احساس میکنم جلوی چشمهام آب جمع شده. انگار گیجم. تمرکز و تعادل ندارم. انگار دارم بیهوش میشم. کسی تجربه ای داره ممنون میشم راهنماییم کنه. 

قاصدک هان چه خبر آوردی/از کجا و ز چه خبر آوردی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو رو خدا کسی تجربه ای نداره. 

سلام من نزدیک ۲ماه تو خواب سرگیجه دارم انگار تو سرم ی آونگه هی می ره می یاد چشام می لرزه نمی تونم زیاد راه برم انگار چشام ی ور می ره خودم ی ور نمی تونم تمرکز کنم چیزی رو نگاه کنم وقتی راه می رم گیج می شم ام آر آی دادم چشام معاینه کامل کردم تست گوشم دادم😭 هیچکدوم نبود خیلی حالم بده منتظرم دکترا بیان دوباره برم مغز و اعصاب همش دراز کشم راه می رم انگار تو هوام یطوریم نمی تونم تمرکز کنم چیزا رو نگاه می کنم انگار می لرزن تو خواب گاهی حس می کنم سرم وچشم به شدت داره تکون می خوره نمی دونم چه مرگم شده 😭😭😭😭

سلام من نزدیک ۲ماه تو خواب سرگیجه دارم انگار تو سرم ی آونگه هی می ره می یاد چشام می لرزه نمی تونم زی ...

سلام. ببخشید الان پیام شما رو دیدم. خوب شدید؟ 

شما خوب شدین؟

عزیزم من تا فروردین ماه اینطوری بودم. خیلی حس و حال بدی بود. من خودم بالاخره به این نتیجه رسیدم که همش از سرماست!! سرما میخوره توی سرم اینطوری میشم. میدونم دوباره هوا سرد بشه این مرضمم شزوع میشه....

سلام من نزدیک ۲ماه تو خواب سرگیجه دارم انگار تو سرم ی آونگه هی می ره می یاد چشام می لرزه نمی تونم زی ...

سلام عزیزم شما مشکلتون حل شد؟ علتش رو فهمیدید چیه؟ درخواست دوستی دادم میشه لطفا قبول کنید؟ ممنون.

سلام عزیزم شما بهتر شدید. فهمیدید مشکلتون چیه؟ منم دقیقا همین علائم به اضافه سنگینی و گزگز و ضعف دست و پا دارم. چند سال خفیف لود و دوره ای به طور خفیف میومد سراغم. ولی الا ۶ ماهه که خیلی اذیتم. احساس می‌کنم تو سرم پشت سرم و چشمام به قول شما یه آونگ تکون میخوره. مخصوصا وقتی ثابت یه جا وایسم تو سرم تکون میخوره و تعادل ندارم. سریع بای به یه جایی تکیه بدم یا بشینم. میشه لطفا درخواست دوستیم رو قبول کنی.‌ممنون.

سلام عزیزم شما بهتر شدید. فهمیدید مشکلتون چیه؟ منم دقیقا همین علائم به اضافه سنگینی و گزگز و ضعف دست ...

سلام. شما خوب شدین؟

ام آر آی سالم بود؟

منم این حالت عدم تعادل رو دارم، متخصص گوش و حلق و بینی رفتم که منو ارجاع داد به مغز و اعصاب. خیلی میترسم

عزیزم منم همین مشکلو دارم تروخدا بهم پیام بده اگه بهتر شدی من خیلی دکنر رفتم گوش و حلق و بینی مغز چشم همش سالمه فقط فشارگوش دارم انگار زده به چشمم تروخدا پیام بده بهم@nazsepehr