arinaz1 مدیر استارتر عضویت: 1393/05/05 تعداد پست: 2134 عنوان کیا بعد از خوردن متفورمین باردار شدن؟ 232 بازدید | 25 پست من سابقه اختلالات هورمونی دارم الان 5 ماهه برای بارداری دوم در حال اقدامم ولی هنوز باردار نشدم به نظرتون متفورمین بخورم به باردار شدنم کمک میکنه؟ و آیا درسته متفورمین باعث دختر شدن بچه میشه؟ 1396/01/26 | 13:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 من ۹ساله پیش ،دکترم آل یاسین بودیکم تنبلی تخمدان داشتم ووزنم بالابود۱۵ک وزن کم کردم وبعدار۶ماه دختر موباردارشدم سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
مامان_امیر_رضا1 عضویت: 1395/11/29 تعداد پست: 1365 البته متفورمین هم خوردم،اینم که میگی باعث دخترمبشه تازه میشنوم سلام خداجون من میدونم که هرکاری میکنی به صلاحمونه امامابندههات کم طاقتیم.میدونم حکمتی بودتوآسمونی شدنه امیررضام،مراقب امیررضام باش وصبرنبودش وبرام بفرست.خداجونم میدونستم بزرگی کریمی رحیمی،بخشنده ای،یامولای من شکرت شکرت که نزاشتی باداغ امیرم بسوزم من میدونستم دویاره امیرموبهم برمیگردونی،شکرت یارب شکرت یاالهی شکرت،من تواین دنیادیگه نه پدری نه مادری مونده واسم خودت شدی همکسم پشتوپناهم.باش خداباش ،شکرت که باردیگه بمن نی نی دادی شکرت که بازم خنده وشادی توخونه ام آوردی شکرت که نزاشتی دل شوهرمودخترم سنگین بمونه خداجون حالاکه دادیش بهم نگهدارش باش حافظش باش تاآخر۹ماهم تابسلامتی بغلش کنم وبوش گنم امیررضامو. شکرت خداشکرت الحمدلله یارب العالمین.دوستت دارم خداجون.
nini عضویت: 1396/01/01 تعداد پست: 2323 من خوردم نشد خدا جونم ...شکرت ازت ممنونم اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤
nini عضویت: 1396/01/01 تعداد پست: 2323 کیانا جان شما 4 قلو دارید خدا جونم ...شکرت ازت ممنونم اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤
nini عضویت: 1396/01/01 تعداد پست: 2323 من شنیدم باعث دوقلو زایی میشه خدا جونم ...شکرت ازت ممنونم اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤
nini عضویت: 1396/01/01 تعداد پست: 2323 جنسیتشون چیه خدا جونم ...شکرت ازت ممنونم اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤
nini عضویت: 1396/01/01 تعداد پست: 2323 خدا حفظشون کنه .من دقلو دوست دارم خدا جونم ...شکرت ازت ممنونم اللهم صلی علی محمد وآل محمد ❤
❤mamy_naz❤ عضویت: 1396/01/15 تعداد پست: 519 کیانا؟؟؟؟؟؟؟عزیزم الآن چند قلو بارداری؟؟؟؟؟؟؟ الهی تکیه بر لطف تو دارم،ناامیدم نکن.😍❤