2777
2789
عنوان

کی شوهرش رانندگی بلد نیس یا خیلی بد رانندگی میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 40 پست
همسر من عشقش سرعت و سبقت بی جاست . محاله جای دور یا نزدیکی نریم و جریمه نشیم . همیشه جریمه های سنگین ...

واییی اصلا با خوندنش هم استرس گرفتم لعنتی😁🤦🏼‍♀️

خدااا رحم کنهههه

من جلو بودم ولی راننده نبودم . خیلی آسیب دیدم و به قول شما چند ماه رو تخت افتادم گواهینامه دارم  اما تصمیم گرفتم دوباره برم کلاس رانندگی و با ترسم مبارزه کنم میخوام خودم رانندگی کنم تا ترسم بریزه  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینا اتفاقا ادم خیالش راحتتره چون تجربه بالایی دارن ولی خب اره گاهی ادم خیلییی نگران میشه منم سوار ...

حالا خودمون دیگه عادت داریم وقتایی که یه بنده خدایی سوار ماشین میشه  دوراز جون اشهدشو میخونه

یه بار خانوادگی همه رفتیم شمال خواهرمو دخترش تو ماشین ما بودن جاده جالوس به اون باریکی و خطرناکی رو جوری میومد که خواهرمو دخترش و دختر خودم از شدت استرس بلند بلند داد میزدن و میخندیدن و التماس میکردن که آرومتر برو  

هرکی یه بار سوار میشه دیگه سوار نمیشه 😅

کلا خطری رانندگی میکنه

باور کن بره اروپا واسه مسابقه اول میشه😁

من جلو بودم ولی راننده نبودم . خیلی آسیب دیدم و به قول شما چند ماه رو تخت افتادم گواهینامه دارم &nbs ...

ایول کار درستو میکنی

من میخاسم برم کلاس ولی تصادف کردم و کلا دیگ ترسو شدم

واییی اصلا با خوندنش هم استرس گرفتم لعنتی😁🤦🏼‍♀️ خدااا رحم کنهههه

پارسال عید رفتیم طرفای مشهد خواهر کوچیکم داد زد یا ابوالفضل  . من از خواب پریدم گفتم چی شده . گفت آباج یه مو مونده بود بریم زیر تریلی

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد