2777
2789
عنوان

کی شوهرش رانندگی بلد نیس یا خیلی بد رانندگی میکنه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1351 بازدید | 40 پست
همسر من اوایل بلد نبود دفعه اولی که اومد دنبالم یکی باهاش بود عین افسر که خطاهاشو بگیره ولی الان بیا ...

جدییی

اوخییی عزیزم

مشالله😍😍🧡

خب خوبه اینارو ک میشنوم یکم اروم میشم😁

ن عزیزم اینطور نیس من تجربه بد داشتم و چندین ماه ب خاطر تصادفی ک داشتم رو تخت افتادم و استرس پس از ...

منم همینطورم درک میکنم چی میگی نشستی جلو ماشین شعی کن خودتو با دور و بر جاده سرگرم کنی و اصلا به موضوع تصادف فکر نکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مسیرهای راحت باهاش همراه شو خارج شهر نرو همین که اروم و با احتیاطه خوب خب

مسیر اتوبانی ک میریم میترسم

و ناچااریم از اتوبان بریم و بیاایم

اتوبانمونم افتضاااااحه🤦🏼‍♀️😁

منم همینطورم درک میکنم چی میگی نشستی جلو ماشین شعی کن خودتو با دور و بر جاده سرگرم کنی و اصلا به موض ...

نههه همش حواسم ب رانندگی و میگم اینطور کن و اونطور کن

اونم گوش میده😂😂

شوهر من وقتی میشینی تو ماشینش باید کتاب قرآنو  مفاتیح و نهج البلاغه  صحیفه و هرچی کتاب آسمانیه با خودت ببری و بخونی  فقققط گاااااااااز میده  عشق سرعته و خیلی ریسکی رانندگی میکنه  

باور کن مویی از کنار ماشین سنگین رد میشه  هزار بارم دعوامون شده 

رانندگیش خوبه ها فقط بی کلس

بهش استرس نده بذار یاد بگیر یک عمر قراره با رانندگی امورات زندگی رو رسیدگی کنه . الان هیچکس بیشتر از ...

ارههه اصلا یکبار چیز بدی نگفتم

همش از تو دارم خودخوری میکنم😁

هی تشویقش میکنم ولی در صورتی ک اصلادوس ندارم یشینم تو ماشینش

بیچاره با احتیاط هم میره ولی مشکل خود منم🤦🏼‍♀️😁

نههه همش حواسم ب رانندگی و میگم اینطور کن و اونطور کن اونم گوش میده😂😂

اشتباهه عزیزم منم بعضی مواقع اینطوریم ولی موج منفی میفرستیم با نگرانیمون به همسرمون . باید سعی کنیم با این ترس مبارزه کنیم . رانندگی یعنی تصمیم گیری در ثانیه و بخوایم هی امرو نهی کنیم خطرناکه

شوهر من وقتی میشینی تو ماشینش باید کتاب قرآنو  مفاتیح و نهج البلاغه  صحیفه و هرچی کتاب آسم ...

اینا اتفاقا ادم خیالش راحتتره

چون تجربه بالایی دارن ولی خب اره گاهی ادم خیلییی نگران میشه

منم سوار ماشین همچین ادمایی شدممم و هی سکته خفیف زدم😂

همسر من عشقش سرعت و سبقت بی جاست . محاله جای دور یا نزدیکی نریم و جریمه نشیم . همیشه جریمه های سنگین به خاطر سرعت زیاد  سبقت بی جا داریم و اینکه اونقدر سرعتش زیاده احساس میکنم الان ماشین پرواز میکنه و من ترسو هستم از اولش ترس و دلهره داشتم تا الان و ما چندین بار خواستیم بریم زیر تریلی و خدا رحم کرده بهمون و اصلا هم نمیتونه این عادت های بدش بزاره کنار و من ترجیح میدم خونه بمونم ولی باهاش جایی نرم

بترس از محاکمه روز قیامت که قاضی اون محاکمه شاهد هم میباشد