2777
2789

سلام خانما از فردا قراره چله زیارت عاشورا رو به نیت تمام کسانی که اینجا اسم میگن و برا مشکل من هم حمد و صلوات میخون و دعا میکنن شروع کنم.این دومین تاپیک با این موضوعه چون دوست دارم برا تعداد بیشتری چله رو بگیرم.دیگه شاید حالا حالا نیام تاپیک بزنم چون فردا گوشیمو متاسفانه برای مشکل مالی می فروشم فقط هر کی این تاپیک و دید برام دعا کنه زندگیم درست بشه همه زندگیمونو از دست دادیم و قرض مردم خیلی داریم و داریم زیر فشار بی پولی به معنای واقعی له میشیم.التمای دعا .

💖

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهام

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

سلام عزیزم لطفا براي ظهور آقاجانم دعا کنید 🥺

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 🌹

اللهم عجل لولیک الفرج❤️ 

لطفا برای فروش کارام دعا کنید😭

براتون حمد خوندم❤️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚

الهی هیییلی زودتر همه مشکللت مالیت حل بشه سوره واقعه بخون 

پسرمم دعا کن محمد مهدی

فقط به   خدای مهربونمون     اعتماد کن و به ائمه متوسل شو برات ناممکن هارو ممکن میکنن❤❤خداااااجونمممم❤میشه دستای منم مث دوستای نی نی سایتم پرکنی میدونم که ناامیدم نمیکنی از امشب امیدم هیییچ احدی نیست فقط امید به رحمتت دارم .پس تنهام نذار   .من تجربه تلخ حاملگی خارج رحم دارم دعا کنید بارداری بعدیم سالم باشه 😢😭