2777
2789

دوستان من بخاطر تنبلی تخمدان ی مدت قرص میخوردم جلوگیری با اسپیرونولاکتون ک تصمیم گرفتن نخورم و با اصلاح سبک پریود تنطیم کنم اما این جوش ها اذبتم کرد رفتم دکتر پوست و فقط بهم اسپیرونولاکتون خالی داد و ی ماه خوردم اتفاقا پریودمم سر وقت شد حالا ماه دوم شروع کردم الان ده روز مونده ب پریودم ولی لک بینی پیدا کردم ایا از قرصه؟؟ و اگ قطش کنم آیا باعث میشه پریود شم؟یا نه فقط لک بینیم قطع مبشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بهم میریزه پریود رو واسه همین با قرص جلوگیری میدن

ای وای یعنی تنطیم میکنه یا بهم میریزه؟اخه ب دکتر پوست گفتم نمیخام دیگ از این جلوگیریا بخورم یعنی با این اسپیرونولاکتون باز پریودام بهم میریزه

من اونو مصرف کردم تایپیک اخرمو میخونی لطفا

اره میبینم حتما اخه من نزدیک عید نمیخاستم جوش بزنم بدتر الان موندم چیکار کنم نامزد هم کردم نمیخام سر بارداری در اینده ب مشکل بخورم سر این پریودام

ای وای یعنی تنطیم میکنه یا بهم میریزه؟اخه ب دکتر پوست گفتم نمیخام دیگ از این جلوگیریا بخورم یعنی با ...

آره بهم میریزه اما هورمون مردونه رو کم میکنه

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
اره میبینم حتما اخه من نزدیک عید نمیخاستم جوش بزنم بدتر الان موندم چیکار کنم نامزد هم کردم نمیخام سر ...

مشکلی سر بارداری پیش نمیاد اگه مداوم مصرف نشه، و طبق دستور دکتر باشه مشکلی نیست،  حالا تا عید مصرف کن بعدش برو دکتر ارمایش هورمون بده چکت کنه 

دکتر پوست بدون ازمایش و سونو این قرصو نوشت؟ 

مشکلی سر بارداری پیش نمیاد اگه مداوم مصرف نشه، و طبق دستور دکتر باشه مشکلی نیست،  حالا تا عید م ...

اخه من تنبلی دارم نمیخاستم بازعادت بدم بدنمو ب این قرصا ب دکتر پوست هم گفتما ک میخام طبیعی پریود شم ولی باز اینو داد و نمیدوستتم اینجور میشه

مشکلی سر بارداری پیش نمیاد اگه مداوم مصرف نشه، و طبق دستور دکتر باشه مشکلی نیست،  حالا تا عید م ...

اره چون من چندین ساله تنبلی دارم و همیشه میرفتم دکتر زنان و فقط قرص ضد بارداری میداد تا قرصا رو قطع میکردم پریود نمیشدم و جوش میزدم و رفتم دکتر پوست