2777
2789

من سعی میکردم با کسی که چند سال عاشقانه دوستم داشت و نتونستم جدیش بگیرم چون نمیخواستم یک رابطه جدی داشته باشم بهتر باشم و بیشتر بهش بها بدم 

آخه همیشه از جدی شدن رابطه و اینکه بخواد مطرح بشه و رسمی بشه ترس داشتم 

چون توی خودم آمادگی رو حس نمیکردم ولی اون منو برای یک رابطه ی جدی میخواست

تا اینکه خیلی بد و سر یک مساله پوچ و دخالتای بیجای دیگران از هم کلا بریدیم و جدا شدیم 

هرگز نتونستم به شخص دیگه ای فکر کنم و کسی رو مثل اون دوست داشته باشم 

و بخاطر اون حال و شرایط بد رفتم جایی سر کار که تا به خودم اومدم دیدم یکی از همکارای مردم خیلی بهم محبت و توجه میکنه و منم که کلی آسیب روحی دیده بودم برای فرار از شرایط روحیم تا به خودم اومدم دیدم به محبت و توجهش عادت کردم و وابسته شدم

بدترین قسمتش اینه که این مرد متاهله و من به یک آدم متاهل وابسته شدم و اصلا از این ماجرا راضی نیستم و حالم خوب نیست و از خودم متنفرم

ولی هرچی سعی میکنم بتونم بذارمش کنار واسم سخته و شبیه به از دست دادنه 

گاهی از اون آدم پر از خشم میشم که چرا وقتی متاهل بودی و دیدی حال منو انقدر سعی کردی خودتو به من نزدیک کنی و خشم از خودم که چقدر تو اون شرایط ضعیف و تنها بودم که به یه آدم اشتباه وابستگی پیدا کردم که از دست دادنش خودش یه ضربه ی دیگست 

چون بیشتر واسم حکم یه رفیق و شریکی داشته که همیشه هوامو داشته و تو بدترین شرایط روحیم باعث شد بتونم خودمو جمع کنم …

ولی حالا جفتمون به هم وابسته شدیم و این حالو اصلا دوست ندارم 

چجوری سرنوشت آدم به کل تغییر میکنه جوری که حتی تصورشم نمیکنی!

دلم میخواد برگردم به  اون دوره با عقل الانم برای آیندم تصمیم بگیرم 

که انقدر گند نزنم و بدتر خودمو نابود کنم 

کسی که دوستم داشت بهش جواب مثبت میدادم 

و پس انداز میکردم 

میشه لطفا برای برطرف شدن مشکلاتم یه صلوات بفرستین

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من با دوستای عوضیم رفاقت نمیکردم و هیچوقت فریب حرفای عاشقانه Aرو نمیخوردم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

من به عنوان کسیکه شوهرش بایکی عین تو باهاش بهم خیانت کرد ،بهت میگم توحتی نمیتونی تصورکنی حالی که اون زن ازخیانت شوهرش بهش دست میده،حال بدالان تو حتی یک اپسیلون اون حالم نیست.بروپی زندگیت آه یه زن رو پشت زندگیت نزارخیرنمیبینی

حال بد الانمو مدیون بی فکریای مادرمم متاسفانه تنها کاری ک میتونم بکنم اینک هیچوقت ب این دنیا نیام اونم تازه اگ واقعا دست خودم بود

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺