2777
2789
عنوان

شوهرم فقط به کارش اهمیت میده

976 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها 

من ۳ساله ازدواج کردم 

شوهرم ۷میره ۹.۱۰میاد 

وقتی هم میاد سریع می‌خوابه 

تو شرکتشون هرروز برای یکی تولد میگیرم هفته ای ۲بار همه همکارا خانم و آقا جمع میشن یا میرن کافه یا شام میگیرن میخورن یعنی میگم همش هم کار نمیکنه بیشتر خوشگذرونیه فقط جمعه ها خونه ست که اونم مدام داره با همکاراش صحبت می‌کنه درمورد کار منم تنهام صبح تا شب تو خونه دیگه واقعا نمی‌دونم چیکار کنم ؟؟بهشم میگم عزیزم زود بیا میگه کاردارم سرم شلوغه چندروز دیگه جشن پایان سال تا ۱۱باید تو جشن باشن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا نمیری.؟  این کلاف سردرگم میشه  اگر اول زندگی حلش نکنی .  با مشاور حرف بزن ...

باورت میشه حتی بعضی ها حس میکنم دیگه دوسش ندارم 

انگار که باهم زندگی نمی‌کنیم 

میگه من کارمند نمونه م به همه میگم تو زندگی فقط کار مهمه نه هیچ چیز دیگه

مهندس  مدام تو شرکتشون جشن و تولد و ... منم نمیبره میگه همه کارمندیم

برای خودت شغلی 

کلاسی 

دوستی فراهم کن 

زیاد هم که تو خونه بشینی منتظرش 

مردها خیالشون راحت میشه 

اما شما هم سرت گرم باشه کمی حواسشون جمع میشه 

البته شاید ایشون شرایط کارشون نمیتونن تغییر بدن 

در هر صورت شما برای حال خوب داشتن بجنگ و تنها وابسته نباش با همسرت خوش بگذره 

یاد بگیر تنهایی هم خوش باشی 

بازار برو 

کلاس برو 

موقعیت کاری میتونی برو 

در طول روز فقط ۱بار زنگ میزنه در حد ۱دقیقه اونم زورکی 

پیام هم که اصلا نمی‌ده 

خونه هم میاد آنقدر ذهنش درگیر کار نه حرف میزنه وقتی هم باهاش حرف میزنم انگار فقط چشش به منه ذهنش جایه دیگه ست