2777
2789
عنوان

بعد از ۱۶ سال مستاجری،خونه خریدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 35 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالتو خریدارم😍 بخوشی و مبارکی

فدات شم 

الهی برای همه ی آرزومندها و همینطور شما 

من دو سال توی سفره هفت سین کلید گذاشتم امسال و سال قبلش ،دیگه الان دم عیدی خونه نصیبم شد خداروشکر 

مبااااااارکهههههه😍😍😍😍😍😍😍ان شاالله فقط صدای خنده و شادی بیاذ از خونتون  نمیشه سریع تمیز ...

نظر منم همینه 

فقط چون با شروع ماه مبارک هم یکی شده ،کمکی هم ندارم ،ولی بیشتر نظرم اینه یک کم تغییر و تحول بدم 

مبارکتون باشه خوشحالم برات اگه صاحبخونه بهتون اجازه میده و میتونید روزی ۵۰۰ تومن بدید که چه بهتر و ...

تا آخر سال مشکلی نداره 

ولی سال تحویلی خیلی همه چیز قاطی پاتی و شلوغه ،اینو دوست ندارم 

نظر منم همینه  فقط چون با شروع ماه مبارک هم یکی شده ،کمکی هم ندارم ،ولی بیشتر نظرم اینه یک کم ...

اون مدت ک پریودی مرتبش کن 

ولی برو قشنگ حالشو ببر😍

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
تا آخر سال مشکلی نداره  ولی سال تحویلی خیلی همه چیز قاطی پاتی و شلوغه ،اینو دوست ندارم

میفهمم همه چی عجله ایه

برنامه ریزی کن همه ی کاراتو انجام بده نشدم سخت نگیر

ذوق خونه خریدنو کور نکن لذت ببر

الهی که به زودی زود نصیب و قسمتتون  حتما سال تحویل کلید بذارید توی سفره

وای ممنونم ازت که گفتی.انقد دلم میخواد امسال دیگه از اینجا برم خونه خودم ...

شما هم به دل خوش بری خونه ات...🌹

مبارک باشه

وسایل رو بذارین توی یه اتاق

بقیه خونه رو رنگ کنین

یه روز هم تمیز کنین 

بعد تا وسایل میچینین اون اتاق هم رنگ کنین. یه روز اون اتاق تموم میشه...

همزمان با رنگ هم اگه تعمیراتی واسه نور و سقف و کابینت و سرویس و ... هست انجام بدین.

البته اگه میتونین خونه خانواده ها چند روز بمونین‌‌‌ که تعمیرات انجام بشه