من اصلا ادم حجابی درستی نیستم یه مدت بود نماز میخوندم خیلی خوب بود داشتم کم کم قران میخوندم نمیدونم چیشد هر دوتا ترک کردم الان خیلی دلم برا خدا تنگ شده اما اون ذوق عشق ندارم پاشم حموم کنم نماز بخونم حتی برا هفته اینده وقت کاشت ناخن گرفتم یه غم شده رو دلم همیشه ارزوم بود ناخن بکارمداما الان...... چکار کنم حالم خوب بشه
کاش میشد برم حرم امام رضا بشینم یه شبانه روز گریه کنم گریه کنم نمیدونم چرا اما با اینکه خیلی حاجت نی ...
ماه رمضون نزدیکه بهترین ماه برای نزدیک شدن دوباره به خدا ..شروع کن .. شروع کن یک قدم با تو تمام گام های بعدی اش با او ..شروع کن عزیزم ..خدا همیشه آغوشش بازه ..میپذبره
ربنا و لاتحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دوستنینیسایتیمن❤️ممنوناز اینکهتوتاپیکامشرکتمیکنیاگگاهیپستترو جواب ندادم بدونیاندیدمیاواقعادر جوابشحرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘. کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
حضرت فاطمه سلام الله علیها همیشه اول برای دیگران دعا میکردن بعد برای خودشون، چون روایت هست که دعا رو با زبانی بکن که باهاش گناه نکردی یعنی دعا در حق دیگران زودتر اجابت میشه
ولی مطمئنم خدایی که من بهش اعتقاد دارم هیچوقت دلش نمیخواد افسردگی و ناراحتی دل منو ببینه
پس کاریو میکنم که روحم شاد باشه
دقت کن حرفم برای کاریه که تو حال دلت باهاش خوبه نه چرتاپرتایی که بر اساس حرف دیگران یا جامعه و مد و.... ازش پیروی میکنیم
ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨