2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 634 بازدید | 55 پست
کاش میشد برم حرم امام رضا بشینم یه شبانه روز گریه کنم گریه کنم نمیدونم چرا اما با اینکه خیلی حاجت نی ...

ماه رمضون نزدیکه بهترین ماه برای نزدیک شدن دوباره به خدا ..شروع کن ‌.. شروع کن یک قدم با تو تمام گام های بعدی اش با او ..شروع کن عزیزم ..خدا همیشه آغوشش بازه ..میپذبره 

ربنا و لا‌تحملنا ما لاطاقة لنابه...خدایا چیزی که طاقت تحملش رو ندارم برام مقدر نکن❤️ ما ز بالاییم و بالا میرویم ... 
اهدنا الصراط المستقیم ینی همین که خدا خودش بیاد دستمونو بگیره بگه بیا این راه درسته برای زندگی و بند ...

یعنی میگی خدا میبخشه منو با تموم گناهام من خیلی خیلی گناهکارم راستش روی که روبه روش بشینم بگم الحمدالله الرب العالمین ندارم

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی میگی خدا میبخشه منو با تموم گناهام من خیلی خیلی گناهکارم راستش روی که روبه روش بشینم بگم الحمدا ...

خدا خیلی بخشنده و ستار العیوبه 

حُر رو که دشمن امام حسین علیه السلام بود رو بخشید و به راه راست آوردش و شهید شد

قطعا اگه توبه از ته دل باشه خدا قبول میکنه و میبخشتمون

از رحمت خدا ناامید نباش، ذکر استغفار رو زیاد بگو

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
اینکه ترک کردی دلیل داره منم وقتی می‌خوام عبادت مستحبی انجام بدم مثلا قرآن جزءخوانی داشته باشم، نما ...

اره درسته الان میفهمم چرا انقد اوندکاشتها به چشمم زیبا بود چون دام شیطان بود که من متاسفانه فریب خوردم 

قران گوش بده 

صلوات بفرست 

این دو تا کار رو تا ی مدت انجام بده 

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤
برام دعا کن خواهر خیلی محتاجم

تا چهل روز سعی کن نمازت رو سروقت بخونی، دیگه بعدش اینقدر وابسته میشی که نمیتونی نخونی انگار یه چیزی گم کردی

توکلت بخدا باشه ان شاءالله موفق باشی در راه بندگی ❤️

شمام برا من دعا کن 

تا چهل روز سعی کن نمازت رو سروقت بخونی، دیگه بعدش اینقدر وابسته میشی که نمیتونی نخونی انگار یه چیزی ...

من خیلی بنده خوبی نیستم که لایق دعا کردن شما باشم چشم حتما به توصییه تون عمل میکنم

من خیلی بنده خوبی نیستم که لایق دعا کردن شما باشم چشم حتما به توصییه تون عمل میکنم

هممون گناه کاریم معصوم نیستیم که عزیزم ، منم خیلی گناه کارم

حضرت فاطمه سلام الله علیها همیشه اول برای دیگران دعا میکردن بعد برای خودشون، چون روایت هست که دعا رو با زبانی بکن که باهاش گناه نکردی یعنی دعا در حق دیگران زودتر اجابت میشه 

منم دقیقا همین مشکل دارم با خودم میگم وقتی حجاب ندارم چه نماز قرانی کم کم سرد شدم

منم مثل شما شدم ولی هر روز به خودم میگم پاشم بخونم حداقل سنگینتر نکنم بارمو

🌹و خدایی که به شدت کافیست🌹

ببین مذهبی نیستم 

ولی مطمئنم خدایی که من بهش اعتقاد دارم هیچوقت دلش نمیخواد افسردگی و ناراحتی دل منو ببینه 

پس کاریو میکنم که روحم شاد باشه 

دقت کن حرفم برای کاریه که تو حال دلت باهاش خوبه نه چرتاپرتایی که بر اساس حرف دیگران یا جامعه و مد و.... ازش پیروی میکنیم 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

منم دقیقا همین مشکل دارم با خودم میگم وقتی حجاب ندارم چه نماز قرانی کم کم سرد شدم

این فریب شیطانه عزیزم اون قسم خورده ما رو دور کنه از خدا

نقطه اتصالت رو قطع نکن 

همون نماز نجاتت میده

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون