2777
2789

این نشیمنگاه منظورمه روکش خود مبل که زیپ داره 

چند ساعته میندازید ماشین

من چندبار انداختم، الان هم انداختم احساس میکنم آب رفته، یا خیس اینجوریه؟ احساس میکنم جمع شده 😭😭خشک بشه خوب میشه؟ 

سری قبل اینجوری نمیشد یا یادم نیست 😥😥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسه اولین باری ک شستم کوچیک شد به زور رو ابر مبل کشیدم زیپو درز همه چی وا رفت نشوری بهتره الانم در اوردم انداختم تو حموم تو محلول پودر دستی ماشینی و یکم وایتکس دیگ دست خودم نیست باید بشورم 

سلام عزیزم من هرسال میندازم مشکلی پیش نمیاد براش یکم سخت اسفنجاش میره داخل ولی کلا اینجوریه آب نمیره 

زندگیت پر از آدمایی میشه که تو برای دیگران بودی🌿💚(میشه واسه سلامتی تودلیم یه صلوات مهمونم کنی؟🥹🫧)
چه جالب اینجوری که خشک کردنش مصیبته لک نمیشه من چند بار در آوردم زیپهاش خراب میشد 

تابستون افتاب بود ۳ روز گذاشتم بیرون کاملا خشک شد.اصلانم لک نشد خیلیم تمیز شسته شده بود.اخه بخای در بیاری انداختنش سخته.ولی ایجور راحتر بود

سلام عزیزم من هرسال میندازم مشکلی پیش نمیاد براش یکم سخت اسفنجاش میره داخل ولی کلا اینجوریه آب نمیره ...

چه مدلیه؟ میخواستم عکس مبلم بذارم ولی نشد، ولی در کل چندبار شستم یادم نیست سری های قبل اینجور میشد یا نه

وای اگه آب رفته باشه واقعا چیکار کنم