2777
2789
عنوان

شما بودید چیکار میکردید؟؟

67 بازدید | 10 پست

بچه ها من عروس اخریم چندماهی هس نامزد کردم همون اوایلش ک عقد کردیم خاله همسرم گف بیچاره پریناز از این به بعد باید همه کارارو بکنه مادر شوهرمم گف ن بابا فلانی(خواهر شوهرم)  نمیذاره تنها کار کنه کمکش میکنه نگو اینا به دلشون صابون زدن ک من عقد کردم میرم خونه اونا میمونم کاراشونم میکنم 

بعدمن تا چهار تا عروس دیگه ام دارن ک چند ساله عروس اون خونه ان مادر شوهرم میگف تا الان نیومدن کارای منو انجام بدن جالبش اینجاس ک تو هفته سه چهار شب اونجا میان شام میخورن ظرفاشونو فقد میشورن میرن مادر شوهرم میگه اون زحمتی ک من واسه اینا کشیدم مادراشون واسشون نکشیده چند سال زحمت خودشون و بچهای اونارو کشیده اونوقت از من توقع داره برم بمونم اونجا کار کنم منم دیدم نیتشون اینه هفته ای شب میرم میمونم پنج شنبه میرم جمعه برمیگردم خونه الانم حس میکنم از من ناراحتن ک هیچ کاری نمیکنم براشون انتظار بیجا دارن ازم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عروس باید در حد خودش کار کنه مال ما که میکنه حساابی

من مشکلی با کار کردن ندارم ولی از اینکه از همون اول منو جای عروس به چشم یه نوکر دیدن ناراحتم از توقع بیجاشون ناراحتم و اینکه عمر و جونیشونو گذاشتن پای اون چهار تا چرا من الان باید برم کاراشونو بکنم 

شب نمون اصلاااااا جاریاتم صدا بزن با کمک هم سفره بچینید ظرف بشورید و.... وقتی بقیه نمیمونن لطف کن ...

وقتی جاریام اونجان من اصلا از جام بلند نمیشم اونا با سه چهار تا بچه میان من تنهام اونجا باید پاشن ریخت و پاش بچهاشونو خودشون جمع کنن 

نکن، دختردایی من عین تو بود. کاری کردن ک مادرشوهر مریض شد این شد پرستارش ایزی لایفشم عوض میکرد. خونه ...

جنگ اول بهتر از صلح اخره الان بخوام ناراحتشون بهتر از اینکه بعدها یه کاری کنن کلا بیوفته گردن من خودشونو کنار بکشن