mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 عنوان کنکوریا بیاین 51 بازدید | 18 پست دخترا چجوری ۱۲ ساعت درس بخونم توی این ۵۰ روز باقی مونده؟هوف کلا خیلی تنبلی میکنم نمیدونم چجوری یچسبم به درس راهنمایی کنید خوشگلا این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹 1402/12/16 | 00:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 یهو نمیشه از ۵ ساعت شروع کن یا کمتر مثلا ببین در روز ۵ ساعتو میتونم بخونم بیشتر از ۵ ساعت حس میکنم مغزم جواب نمیده این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5235 مثلا ببین در روز ۵ ساعتو میتونم بخونم بیشتر از ۵ ساعت حس میکنم مغزم جواب نمیده منم همینم بیشتر از ۵ یا ۶ نمیتونم . ولی خب توی همین پنج ساعت کیفیت داشته باش رشتت چیه
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 منم همینم بیشتر از ۵ یا ۶ نمیتونم . ولی خب توی همین پنج ساعت کیفیت داشته باش رشتت چیه انسانی😑 این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 منم😐😂😂 واییی هم دردیم 🥲😂🤝 این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 منم😐😂😂 درسا رو جمع کردی ؟تا کجا پیش رفتی؟ این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5235 درسا رو جمع کردی ؟ تا کجا پیش رفتی؟ جمع ک نه دو پایه رو تموم کردم ولی نیاز ب مروره دارم یازدهمو میخونم ...
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 تو چی من درسا رو یه دور خوندم الان میخوام مرور کنم و تست بزنم این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5235 من درسا رو یه دور خوندم الان میخوام مرور کنم و تست بزنم من ک وقت مرور ندارم فقد باید تست بزنم راسی ریاضیو هم خوندی؟؟ من نمیدونم مباحث اسونو فیلم ببینم تست بزنم یا نه
mam_mellorin مدیر استارتر عضویت: 1402/10/27 تعداد پست: 467 من ک وقت مرور ندارم فقد باید تست بزنم راسی ریاضیو هم خوندی؟؟ من نمیدونم مباحث اسونو فی ... من کلا ریاضیو گذاشتم کنار چون واقعا اینقدر از ریاضی بدم میاد که اصلا نمیتونم سمتش برم ولی تو سعی کن فقط یه سری مباحث محدود رو انتخاب کنی و فقط همونارو کار کنی و تست بزنی این کاربری دست ۲ نفر میباشد🌹ممنون میشم برای حاجتم یه دونه صلوات بفرستین❤️🌹
nemd_h عضویت: 1400/11/04 تعداد پست: 5235 من کلا ریاضیو گذاشتم کنار چون واقعا اینقدر از ریاضی بدم میاد که اصلا نمیتونم سمتش برم ... خیلی سخته خب موندم بازم الکی وقتمو بزارم ... حالا باز ی مباحثی شاید فیلم دیدم ازمونم میدی؟ صبحا چن پا میشی