2777
2789

نگاه کنید پدر مادرم چجوری منو نابود کردن ، زندگیمو نابود کردن ، خیلی حروم زاده هستن ، هوشی ترین پدر مادر دنیا هستن ،امیدوارم سرطان بگیرن بمیرن ، هیچ کاری برام نکردن ، خودم می‌خوام درس بخونم ، بورسیه قلم چی شدم ، باز نمیزارن ، همین امشب باهام دعوا گرفتن ، این دیگه چه زندگی جهنمی هست ، میرم چاقو میگیرم ، دل و روده ام رو در میارم ، همه چی تمام بشه بره، یک روز خوش تو زندگی ام نداشتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چقد رنجیدی چقد ناراحتی گلم یکم به خودت آرامش بده ببین مشکلشون چیه و راهی براش پیداکن

هیچ راهی نداره 

منو تهدید به مرگ کردن 😔

اصلا هیچی 

خیلی عوضی هستن 

میان تو خونه بهم میگن دیگران پزشکی قبول شدن تو هیچ گهی نیستی در حالی که کلاس نهم بودم و معدلم هم 20 بود بهم اجازه ندادن تجربی برم ، بعد از کنکور انسانی گفتم می‌خوام واسه تجربی بخونم با چاقو بهم حمله کردن ، الان می‌خوام واسه کنکور ریاضی بخونم ، حالا باز چرا از تجربی اومدم سمت ریاضی یک سری دلایلی داره ولی کلا بهم اجازه نمیدن درس بخونم ، منو تهدید به مرگ کردن ، به خصوص با مهاجرت به شدت مخالف هستن ، پدر مادرم باهام حسود هستن ، خودشون تو بدبختی بودن میخوان همون زندگی خودشون رو بر من تحمیل کنن

بلاخره پسری یا دختر؟ تاپیک قبلی نوشتی پسر ۱۹ساله تاپیک قبل تر از مادرشوهر خواهر شوهر گفتی

پسرم 

اون تاپیک های قبلی علکی بود برای اینکه مردم و بیارم تو تاپیک خودم ، عکس پروفایلم هم نمی دونن چرا پسر نیست ، تنظیمات هم اوکی است فک کنم خودش اتوماتیک بعد از یه مدتی عکس پسر میشه

مهندسی صنایع هم برای اپلای خوب نیس برای اپلای نیازی به مدرک دانشگاهی نداری فقط مدرک زبان میخواد

مهندسی همشون برای اپلای خوبه 

مهندسی صنایع هم خوبه

من خودم از صنایع و مهندسی پزشکی و کامپیوتر خوشم میاد ، تو مهندسی کامپیوتر تو زمینه ساخت انیمیشن به شدت علاقه مندم

نمیدونم حرفاتون واقعیت داره یا نه، ولی اگر هست  خودکشی  یعنی ضعیف  بودن، وقتی شما به خودکشی فکر میکنی یعنی انققدر ضعیفی که از عهده ی هیچ کاری  بر نمیای،  این فکر رو کامل برای همیشه از سرت بیرون کن، هر چققدر هم شرایطت سخت باشه، با پدر و مادرت اصلا  درگیر نشو و بحث نکن بخاطر آرامش خودت، قبول دارم بعضی  از پدر و مادر ها هیچ درکی ندارن از جایگاهشون،  و شما دیگه بچه نیستی قرار نیست  هر کاری که میکنید بهشون بگید  البته کار و راه درست هست، وقتی میبینید صلاحیت ندارن، برید کتابخونه درس بخونید بدون اینکه بگید، آموزشگاه برید بدون اینکه اصلا عنوان کنید، اگر تهران هستید یه کار نیمه وقت جور کنبد که از لحاظ  مالی در مضیغه نباشید مثلا کافه، روابط اجتماعی خوی داشته باشید، ظاهر موجه کافهرهای خیلی خوبی سمت  دانشگاه تهران و خیابان های اطرافش  هستند، در هر حال انسان توانمدی هاش بینهایت، فقط شما باید خودتون بخواین 

مهندسی همشون برای اپلای خوبه  مهندسی صنایع هم خوبه من خودم از صنایع و مهندسی پزشکی و کامپیوتر ...

توی ازاد تغییر رشته بده به نرم‌افزار

برای اپلای و مهاجرت اصلا نیازی به مدرک نداری فقط زبانت باید قوی باشه

زبان کشور مقصد

مثلا اگه المان میخوای باید المانی فول باشی اگه مدرک بی۲ داشته باشی راحت میتونی ویزای کاری بگیری

برای مهاجرت اولین نیاز زبان هست

بعد یه مبلغی پول حدود ۵۰۰ میلیون

بعد هم میتونی بری دانشگاههای رایگان از اول یعنی لیسانس درس بخونی