کلا از اول زندگیم بدبخت بودم نمیدونم یعنی تا اخرش همینه ؟واقعا از خوشبختی بقیه خوشال میشم ولی چرا من نیسم خسته شدم یعنی روز خوب منم میاد یا اینا همش الکیه 😔
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من روز ۱۳صفر ،توو سایت میگفتن به نیت چیزی که میخواید خرید کنید،من اولین سالی بود اینکارو کردم،یه سفره خریدم برای افزایش رزق وروزی.واقعا جواب گرفتم خداروشکر.خودم متعجبم
واقعا جواب میده. من روز ۱۳صفر ،توو سایت میگفتن به نیت چیزی که میخواید خرید کنید،من اولین سالی بود ا ...
منم کلید گرفتم برا گشایش هیچی نشد
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
من دو تا نیت داشتم،یکیشو جواب نگرفتم،ولی نا امید نیستم. انشالله هرچی خیره پیش بیاد واستون
ممنون همچنین برا شما
السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚