2777
2789
من خسته‌‌ شدم دیگه 🥺 بعد عید باید تخلیه کنیم 🥲 دیگه چه خونه تکونی ای انجام بدم ؟ باید از الان دنبا ...

چاره ای نیس انشالله سال دیگه تو خونه خودتون بیاین بگید خونه تکونیم تموم شد♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صاحب خونه اجاره رو زیاد بالا برده؟ ما تا اول اردیبهشت قرارداد داریم هنوز نرخ جدید نداده

اون که بله خیلیم زیاد بالا برده چون وسط سرما خونه ش رو می خواست بفروشه ما ازش وقت اضافه گرفتیم تا بعد ماه رمضان بشینیم همین جا . وگرنه از حدود ۵ ماه پیش موعد اجاره سر رسیده بود و گفت می خوام بفروشم الانم که گذاشته اضافه بشینیم فکر کرده ما پولمون جور میشه خودمون خونه رو تا بعد عید ازش می خریم 🥲😐🤦‍♀️😅ولی با این حال ۵ ماهه ما داریم سه برابر بهش اجاره میدیم‌ 

✅️🦋👌🍀

چیکار کنیم خونمون همیشه بوی خوب بده؟ بجز روشن کردن عود و اسپند و خوشبو کننده هوا

دارچین بسوزون هر از گاهی پنجره هارو باز کن هوای تازه بیاد خونتون من شنبه ها چوب دارچین میسوزونم روزای دیگه اسپند بعدش پنجره رو باز میکنم انرژی منفی بره و هوای خوب جریان پیدا کنه برای بوی خوب یکم نرم کننده لباس بریز توی یه ظرف بزار خوه مثلا سرویس یا آشپرخونه خونه بوی تمیزی میگیره

الان تو خونه بابام دوتا لباسشویی هست که مال جهاز منه ولی چون شوهرم خونه نساخت هیچی بهم ندادن ۳تا لبا ...

ای وای یعنی باباتون به خاطر لج با شوهرتون شما رو از جهیزیه محروم کرد ؟🥺🥲

✅️🦋👌🍀

یکم جرمگیر بزن دستمل بکش روش ولی از دستکش ایتفاده کن

این کارو کردم متاسفانه نرفت

ماهم عاشق بچه ایم ولی به رو خودمون نمیاریم که جلو بقیه وانمود کنیم خودمون نمیخوایم البته خدام به رو خودش نمیاره که ما عاشق بچه ایم. انتظار از درد دندان بدتره انتظارازکندن جان بدتره..
ای وای یعنی باباتون به خاطر لج با شوهرتون شما رو از جهیزیه محروم کرد ؟🥺🥲

اره گلم شوهرمم بیچاره انقد خوبه انقد احترامشونو داره که نگو تازه تک دخترم هستم با دوتا داداش،شوهرم همش میگه غصه نخور خودم برات میخرم 

این کارو کردم متاسفانه نرفت

نمیدونم اگه سخته با جرمگیر نرفت اینه رو اگه میتونی عوض کن یا اگه دور اینه جرم گرفته از این برچسبای مخصوص بگیر بزن دورش که معلوم نشه زیبایی بصری هم داره

اره گلم شوهرمم بیچاره انقد خوبه انقد احترامشونو داره که نگو تازه تک دخترم هستم با دوتا داداش،شوهرم ه ...

ای جان خوشبخت بمونید الهی ‌.چه شوهر خوب و با درکی . خدا برای هم حفظتون کنه 🥺😍

✅️🦋👌🍀

برای تمیز کردن چوب ام دی اف کمددیواری از چی استفاده میکنین؟جوری که برق بندازه

از ترکیب آب و شامپو فرش به نسبت مساوی به دستمال بکش بعدم با دستمال تمیز خشکش کن برای ام دی اف شامپو فرش تمیز کننده ترینه