از عملم ۴ ماه می گذره. اگه جارو بکشم یا چیزی بلند کنم یا خودمو خسته کنم حتنا حتما شکمم درد گرفته شدید. به زور شیاف خوب میشم.
کاش زایمان طبیعی رو تحمل می کردم نمی رفتم برای سزارین. دیگه این بدن مثل قوری بند زدس. خانمها لطفا به خودتون رحم کنید بیخودی و بدون دلیل پزشکی سزارین نکنید. مثل من بیچاره میشید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برا من ک سزارین مثل معجزه بود...زایمانم یادم میوفته میگم لعنت ب طبیعی..
۲۰ ساعت درد کشیدم بعد سز شدم
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
من اورژانسی سز شدم واقعا ناراحتم تو سن پایین عمل به این سنگینی روم انجام شد جدای نقاحت طولانی و درد و آزردگی همیشگی که داره .داروی بیهوشی بشدت روی اعصاب و حافظه ام اثر گذاشته
میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
منم مث دوستان دوبار سزارین کردم از روز دوم سوم کارامو خودم میکردم و سر دوماه هم ورزشو شروع کردم..شاید بدن..شاید نحوه جراحی و تبحر دکتر..خیلی چیزا میتونه تاثیر بذاره
دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و بهجای اولش برگردد ؛ امادر همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند ! «مارک تواین»