2777
2789

بچه که نه دخترای جوون باشن

و دختر اونا بچه شما رو تعمدی تحویل نگیره دختر من خیلی فرصت داده برای بهتر شدن روابط

اما پدر مادرا باهم خوب باشن

....این بار که دعوت شدیم صراحتا گفتم دخترم  راحت نبست و رفتار بچه شما اذیتش میکنه

ترجیح میدم نیاییم

اینم بگم اون دختر طوری رفتار میکنه که اجازه نمیده بچه های دیگه فامیل هم با دخترم ارتباط بگیرن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خوبی کردی 

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

خیلی کار خوبی کردی، مادر منم بخاطر من با خیلی از دوستانش قطع ارتباط کرد چون بچشون منو اذیت میکردن، با این وجود هنوز من یادم هست تک تک اون ادمها رو و نمیتونم تصور کنم که اگر خانوادم ارتباط رو قطع نمیکردن چقدر زجر میکشیدم، تا وقتی بزرگتر بشن و از اسیب پذیریشون کاسته شه صبر کن

جایی نرو ک بچت اذیت میشه.البته ب شرط اینکه فامیل نزدیک نباشه🙄

نزدیکن ولی من دیگه خسته بودم

بچه نیستن دخترم ۱۹ و اون دخترم ۲۲ سالن

از بچگی حسادت داشت حالا خیلی ژست میاد

مادرش قبول داشت .گفتم نمیخوام فشار بیارم بهش و بیاییم  گرنه خودت میدونی ما مشکلی باهم نداریم

ولی دخترم خوش نمیگذره بهش 

باید بدونه من حمایتش میکنم

البته قرار شد بین ما مادرها بمونه و شوهر  بچه ها مون ندونن

من توی موقعیت شما قرار نگرفتم ولی شاید خودم و همسرم می رفتیم و دخترم همون شب رو خونه مادربزرگ یا جایی دیگه سپری می کرد.و بعد همین موضوع رو در جواب اینکه چرا دخترم به مهمانی نرفته میگفتم بهشون.

به همه آرزوهام قول رسیدن دادم.
نزدیکن ولی من دیگه خسته بودم بچه نیستن دخترم ۱۹ و اون دخترم ۲۲ سالن از بچگی حسادت داشت حالا خیلی ژ ...

چی بگم.از اونورم بچت عادت میکنه جایی ک رفتاره مخالف عقایدش ببینه نره...برای آیندش خوب نیس.مثلا پس فردا خانواده شوهرش رفتاره سو خودش رو داشته باشن میگه پس نرم خونشون.یه جوری مدیریت کنه ک دخترت اینو متوجه بشه.چقد مادر بودن سخته😕

این که از دخترتون حمایت کردید خوبه عزیزم، ولی شما با اینکارتون صورت مسئله رو پاک کردید مشکل رو حل نکردید، به نظر من اون دختر داره به دختر شما حسادت میکن یه جوری شرایط رو مدیریت میکردید مثلا وقتی میرفتید خونشون یه کادو برای اون دختر میگرفتید میدادید دخترتون بهش بده. بزارید بچه ها از پس خودشون بر بیان

نزدیکن ولی من دیگه خسته بودم بچه نیستن دخترم ۱۹ و اون دخترم ۲۲ سالن از بچگی حسادت داشت حالا خیلی ژ ...

اگه دختر خاله یا دختر عمو هستند در کنار این کاری که کردید به فکر یک راه حل برای مشکلشون باشید. بهتر شدن روابط بهتر از قطع روابط با افراد نزدیک زندگی هست.

سایه تون مستدام 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .