2777
2789
عنوان

وقتی که بچه شما و بچه یک خانواده باهم خوب نباشن

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 33 پست
آفرین به شما که صراحتا گفتی.

زن و شوهر رو دوستشون دارم خیلی زمان دادیم من و همسرم دخترم تلاششو کرد لامصب نمیدونم چشه اصلا پا نمیده

الکی هم نگفتم نه نمیاییم یا نمیتونیم

صراحتا گفتم راحت شدم 

به چه حقی باید نازاحتش کنه و من چرا بار غمشو بکشم

گفتم رازی بین من و تو باشه

چون نری هم گله میکنن نیومدی

شوهرم و دخترمم خبر ندارن و نمیگم

نزدیکن ولی من دیگه خسته بودم بچه نیستن دخترم ۱۹ و اون دخترم ۲۲ سالن از بچگی حسادت داشت حالا خیلی ژ ...

اوو ماشالله دخترتون بزرگ خب چه لزومی داره اصلا ایشون رو تو جمع و مهمونی  دوستانه تون ببرید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این که از دخترتون حمایت کردید خوبه عزیزم، ولی شما با اینکارتون صورت مسئله رو پاک کردید مشکل رو حل نک ...

بله منم همینو گفتم وگرنه صورت مسئله رو پاک کردن دردی رو دوا نمیکنه و راه حل موقتی هست 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اگه دختر خاله یا دختر عمو هستند در کنار این کاری که کردید به فکر یک راه حل برای مشکلشون باشید. بهتر ...

بله به مادرش گفتم تلاشمونو بکنیم حیفه باهم اوکی نباشن  لی این بارو میخوام بخاطر دلش نیاییم ...و اونم قبو ل  اشت زشتی کار دخترشو

بله منم همینو گفتم وگرنه صورت مسئله رو پاک کردن دردی رو دوا نمیکنه و راه حل موقتی هست 

دست کم بدونن من طرف بچم هستم ما هی بریم و اون هی بی محل کنه... دلم میخواد بهتر شن ولی    تا کی قلب دختزم بشکنه

چی بگم.از اونورم بچت عادت میکنه جایی ک رفتاره مخالف عقایدش ببینه نره...برای آیندش خوب نیس.مثلا پس فر ...

عزیزم جایی که حرمت تو رو نگیرن توجه نشه بهت نباید بری

هرجا که باشه ....خیلی صبر کردیم خیلی اذیت شده من هم گفتم به مرور بهتر پیشین بیا هدیه بگیریم بیا بهس توجه کن نشدکه نشد

گفتیم تو ام تحویل نگیر ....اما حتی نمیذاره بقیه دحترام با دخترم حرف بزنن حتی ....فوری میپره وسطشون

دیگه چه کار میکردیم

راهی نبود

چرا شخصیت دخترم خورد شه

به خودش نگفتم فقط گفتم تو  دوست  داری بریم گفت نه منم گفتم اوکی نمیریم

کار خوبی کردی عزیزم

همین که پشت دخترتی و حامی بودنت و بهش نشون میدی خیلی ارزش داره

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
اوو ماشالله دخترتون بزرگ خب چه لزومی داره اصلا ایشون رو تو جمع و مهمونی  دوستانه تون ببرید؟

میره دخترای فامیلو دعوت میکنه عکس و استوری میذاره دخترمو دعوت نمیکنه

خب من زشتی کارشو نگم؟بعد بارهااااا

کار خوبی کردی عزیزم همین که پشت دخترتی و حامی بودنت و بهش نشون میدی خیلی ارزش داره

میشه بریم بیاییم ؟این بچه نمیگمه پس مادرم کی منو درک میکنه؟

رتبطه هم قطع بشه مهم نیست من منطقی ودرست از دخترم دفاع کردم دیگم احوالی نمیگیرم تا اونا بخوان

نمیدونم بعدش چیه

میشه بریم بیاییم ؟این بچه نمیگمه پس مادرم کی منو درک میکنه؟ رتبطه هم قطع بشه مهم نیست من منطقی ودرس ...

بله همین که مودبانه دلیل رد دعوت رو هم توضیح دادید خوبه. به هر حال دخترتون هم عضوی از خانواده‌ست و قطعا توی روابطی که دارید صلاح ایشون هم مهمه.

از نگاه من تصمیمتون عاقلانه بود، مخصوصا که برای درست شدنش هم به اندازه کافی تلاش کردید و به دخترتون هم این و یاد دادید 🤍

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»
میره دخترای فامیلو دعوت میکنه عکس و استوری میذاره دخترمو دعوت نمیکنه خب من زشتی کارشو نگم؟بعد بارها ...

عزیزم ماشالله هم دختر شما بزرگه هم اون دختر دوست داشتن که اجباری نیست عزیزم دلش نمیخواد دعوت کن دوست داره استوری کن ببین این حرکت رو تایید نمیکنم ولی بپذیر که دوست داشتن و برقراری رابطه کاملا شخصیه، معلوم دختر شما دختر عاطفی و مهربونیه خب اونم دوستای خودشو تو فامیل پیدا کن حتی اگه یک نفرم باش کافیه به نظرم باید دخترت رو ترغیب کنی اصلا به این چیزها اهمیت نده کار شما وقتی درست که ببینی دخترت این چیزها رو میبینه و اصلا کوچکترین عکس العملی هم نداره. حتی اگر دختر شما هم اومد گلایه کرد گوش بده ولی بی اهمیت بودن موضوع رو براش تشریح کن.به نظر من  شما با اینکارت دخترت رو خیلی ببخشید دختر بی دست و پایی نشون دادی که از پس مدیریت روابط خودش بر نمیاد

امیدوارم بهترین ها نصیب خودت و دخترت بش ولی گاهی لازم که شما اصلا دخالت نکنی

عزیزم ماشالله هم دختر شما بزرگه هم اون دختر دوست داشتن که اجباری نیست عزیزم دلش نمیخواد دعوت کن دوست ...

من که به خودش نمیگم من همیشه گفتم بی تفاوت باش مهم نیست و همه حرفای شمارو گفتم بهش

اما به شکل رازی بین من و مادر اون گفتم که دیگه اولا بفهمن من گیج نبستم و زشتیهای کاراشو دیدم

دوما دلیل نرفتن رو بدونن

عزیزم ماشالله هم دختر شما بزرگه هم اون دختر دوست داشتن که اجباری نیست عزیزم دلش نمیخواد دعوت کن دوست ...

بعشد به نظرت مدام در معرض بی توجهی باشه براش بد نیست

ما میریم گهمون اوناییم اونم یک کلمه حرف نمی زنه با این بچه

این بی احترامی نیست؟برای پی بریم؟

اگر مدام بریم سبک نمیشه دخترم که هیچی بهش بر نمیخوره

تحفه  ‌ه نیستن فوقش رابطه نباشه