2777
2789

من اصلن رابطه نداشتم ت این ۱۰ روز پس علت  این لکه  بینیا چیع ممکنه بعد پریود حاملگی اتفاق بیفته؟؟؟  بخدا خودمم نمیدونم اینطور چیزی سابقه نداره  فقط میترسم علت لکه بینیا چیه  

نه عزیزم 

شما پریود شدی 

دیگه باردار نیستی 

ولی برو دکتر حتما ی سونو بده 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تخمک گذاری منظورتون چیه یعنی ادامه پریوده؟ 

نه تخمک گذاری بعد پریودی هست 

من یک بار حدود یازده روز بعد اینکه پریودم تموم شد در خفیفی مثل پریودی داشتم و لکه دیدم 

خیلی نگران شدم فرداش رفتم دکتر و سونو دادم 

تا اونوقت ندیده بودم همچین موردی 

که دکتر گفت زمان تخمک گذاریت هست و مشکلی نیست

یعنی حامله نیستم میترسم بخدا خاهر 

نه 

اگر پریود کامل شدی و بعدش هم نزدیکی نداشتی چطور پریود باشی؟

شما باردار هم که باشی ده روز بعد پریودی مشخص نمیشه که 

یک ماه باید پر بشه

جواب اون یکی تاپیکته که پاک شد

ببخش بی پرده میگم..اسپرم تو مسیر صاف و بدون مانع باید جون بکنه تا بارداری اتفاق بیفته ..از پشت سه لایه پارچه چی میتونه رد بشه اخه

انقد استرس داری بدنت قاطی کرده

پاشو برو یه آزمایش بتا بده خیال خودت و‌ما رو راحت کن.گرونم نیس

دروغ ممکن است دنیا را دور بزند و به‌جای اولش برگردد ؛ اما‌در همین مدت، حقیقت هنوز دارد بند کفش های خود را میبندد تا حرکت کند !            «مارک تواین»