2777
2789

من در حال حاضر کلاس زبان میرم،بعد عید میرمfamily4

دوست دارم زودتر مدرک بگیرم وشروع به کار کنم

بنظرتون راهی هست در عرض یکی دوسال مدرکمو بگیرم؟

وبعد اینکه برای مترجمی چه مدرکی باید داشته باشیم؟

ممنون میشم راهنماییم کنین🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه واقعا؟بازار کار نداره؟ مدرکتون چیه؟

ن بابا. من آیلتس دارم مدرک دانشگاهی مترجمی زبان هم دارم خیر سرم مدرک ب2 فرانسه هم دارم فکر کردم هرچی بیشتر بخونم شانس بیشتری دارم. مدتی معلم بودم که اونم گذاشتم کنار

ن بابا. من آیلتس دارم مدرک دانشگاهی مترجمی زبان هم دارم خیر سرم مدرک ب2 فرانسه هم دارم فکر کردم هرچی ...

افرین بهت😍💪

آخه من یه جا خوندم نوشته بود،میشه برای سایت ها فیلم و...ترجمه کرد و درآمد داشت

ببین خواهرم مخصوصا مترجمی کلاس رفت ۲سال فقط در زمینه مترجمی متون ادبی کار کرد خدا میدونه چقدر رمان انگلیسی و رمان فارسی خوند تا بتونه نزدیکترین ترجمه رو نسبت به ادبیات فارسی و انگلیسی داشته باشه با بالاترین امتیازمدرک گرفت دوتا کتاب رمان نوجوانان ترجمه کرد با چند تا داستان مجلات و تموم دیگه هیچی اصلا بازار کار نداره قیمت ترجمه هم به شدت کمه 

۲۲ اتفاقا داره،نمیدونم قبول کنن یا نه ممنونم

پس برای شما این کتاب سطحش پایین و بچگانست 

با خود مربی مشورت کن و به مسئول موسسه نگو 

موسسه چند سطح کتاب داره؟

اگر اصفهانی بگو آدرس موسسه را بدم دوتا سطح کتاب داره لتس گو و امریکن فایل که بینش کتاب دیگه هم کار میشه یعنی بین هردو از امریکن مثلا بیسیک این یوز و دیکشنری مثل ۴۰۰۰ و پیکچر دیکشنری 

یه ۶ تا لتس گو و یه ۶ امریکن کتاب داره بعدش دوتا کتاب بزرگ و تمام 

بعد کسی هم دیدم که داشت دیپلم می‌گرفت اما از امریکن شروع کرده بود

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
پس برای شما این کتاب سطحش پایین و بچگانست  با خود مربی مشورت کن و به مسئول موسسه نگو  مو ...

امان از بی تجربگی،فکر کنم سرم کلاه گذاشتن😅

نه اصفهان نیستم

تهرانم

بعد چندساله میشه مدرک رو گرفت؟

family که میخونم میگن۶،۸سال طول میکشه تاttc بگیری🥴

امان از بی تجربگی،فکر کنم سرم کلاه گذاشتن😅 نه اصفهان نیستم تهرانم بعد چندساله میشه مدرک رو گرفت؟ ...

نمیدونم اما تقریبا طی دو سه سال لتس گو تموم میشه.

شاید ۷ سال که شما اگه از امریکن شروع کنید میشه شاید ۴ سال البته قبلا هدوی بود تغییر دادن شد این کتاب.

موسسه شکوه تربیت و سپه علم روز آموزش آنلاین هم دارند فک کنم بزن گوگل و تماس بگیر و ازشون بپرس

یه چیز دیگه هم که خیلی خوبه تابستون ها که کسی مدرسه نمیره چون دانش آموز بیشتر هستن از شنبه تا چهارشنبه است و زود ترم ها تموم میشه

نمیدونم اما تقریبا طی دو سه سال لتس گو تموم میشه. شاید ۷ سال که شما اگه از امریکن شروع کنید میشه شا ...

خیلی ممنونم عزیزم واقعا❤️😘زحمت کشیدی تایپ کردی،

پیگیری میکنم حتما🌹اره تو تابستون سریع تر پیش میره

خیلی ممنونم عزیزم واقعا❤️😘زحمت کشیدی تایپ کردی، پیگیری میکنم حتما🌹اره تو تابستون سریع تر پیش میره

خواهش میکنم گلم ❤️

خوشحالم تونستم کمکی بهتون کرده باشم😍