_dokhtar_paeez_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 542 عنوان بچه ها یه سوال راجب ماهواره دارم👋👋👋👋 138 بازدید | 3 پست الان دو روزه شبکه های ایران قطع شده میزنه سیگنال ضعیف است میشه کاری کرد درست بشه؟زنگ زدم به نصاب گفت فرداشب میاد گفتم یه سوال کنم اگه بلده کسی خودم اوکی کنم من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند 1402/12/15 | 22:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_dokhtar_paeez_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 542 فقط شبکه های ایران اینجوریه من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
magiccc عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 1665 عه برای ماهم خراب شدهههفهمیدی لایک کن منم بفهمم خدا خیرت بده پشت هر آدمی یه داستانه و پشت هر داستانی یه آدم...🌱ساده عبور نکن از دنیایی که فقط یکبار تجربه اش میکنی🍃🧡
_dokhtar_paeez_ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/02 تعداد پست: 542 عه برای ماهم خراب شدههه فهمیدی لایک کن منم بفهمم خدا خیرت بده باشه عزیزم من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد ، و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند