2777
2789

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

بلاخــــ👶ــرع منم مامان 🤰🏼شدمـــــــ👩‍❤️‍👨🧸#بی بی چکم 1402/08/03 مثبـــــــت شد 👩🏻‍🍼👨🏻‍🍼 کنجدمم🩷💙 1402/08/22صدایـــــ قلبتو شنیدمم چه تاپ تاپیــ هم میکرد😍🫀30دی1402رفتم غربالگــــــــری دوم گفتن کنجدم یه دخمل خوشگلع😍عزیزم دلمم چ خوب ک اومدی و دنیامو صورتی کردی منو بابایی منتظریم بزودی بیایی پیشمون قلب منــــ 🧿🍊خدایا شکرت ک حرفمو ب این زودی شنیدی بعد از هفت ماه انتظار 😭😋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم خوشگلتره واسه نی نی دختر😍

اولی 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

دومی خیلی ساده و تکراریه 

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
قطعا دومی . اولی برای نوجوونا خوبه 

منم واسه سیسمونی میخام منظور از نوجوانی چع سنی😂

منم واسه سیسمونی میخام منظور از نوجوانی چع سنی😂

😁😁😁

این سرویس مدل دومی رو من حدودا تا ۸ سالگی استفاده کردم . ولی بعد بچه ها خودشون انتخاب کردن توی مایه مدل اولی هست . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚