2777
2789
عنوان

مهاجرت بلی یا خیر

283 بازدید | 29 پست

ما انگشت نگاری رفتیم میخواهیم بریم کانادا اما تازه تو دلم خالی شده احساس میکنم کار درستی نیست و... نیاز دارم کسایی ک تجربه دارن نظر بدن خصوصا ساکنین تورنتو

دو تا پسر کوچیک دارم و کارمند بانک هستم

خدایا عزیزانم رو درپناه خودت حفظ کن🤲

قطعا برو حداقل برای اینده پسرات کاش واسه من پیش میومد.

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا برو حداقل برای اینده پسرات کاش واسه من پیش میومد.

شما میدونین چقدر آینده شون تضمینه؟ من میگم خوب ایران نمیشه مگه؟ همسرمم میگه اونجا براشون بهتره

منم هی یه روز تصمیم میگیرم خیلی جدی رزومه جمع کنم یه روز پشیمون میشم واقعا دل کندن از اینجا سخته ح ...

بخدا تنها بهتره از نطر من ... تا اینکه با دوتا بچه کوچیک بری کشور غریب بی کس و تنها از صفر شروع 

کنی

دلم میخواد یکیو پیدا کنم با هم بریم، خدایا یه شوهر بنداز تو دامنم با هم بریم. 

دوست عزیز، به اندازه آدمای دنیا نگرش متفاوت وجود داره، اگر مخالفی نظرتو برای خودت نگه دار، ریپلای نزن، ممنون که احترام میذاری و درک میکنی.